Hundeklemmevej 6, Lerbjerg 4330 Hvalsø

Solgt

Vil du eje din egen skov ?


Jagt, ridning og vidunderlige omgivelser tæt på København

For Ledreborg Gods sælges Lerbjerg Skov ved Lejre. Skoven er 118 hektar, og er en skøn blandet og varieret skov i et smukt kuperet landskab, - som når en dansk skov er bedst. Den ligger særdeles godt og har statsskov som nabo. Her er god energi, en dejlig fredfyld atmosfære, super god jagt, dejlige ridemuligheder og masser af skønne naturoplevelser. En vidunderlig kontrast og supplement til det travle liv.

Lerbjerg skov ligger midt på Sjælland, syd for Roskilde nær Hvalsø. Her er fuldkommen vidunderligt, og alligevel er det kun ½ time fra København. En stemningsfuld, typisk dansk skov, hvor der ikke er fældet for meget. Store skønne bøgetræer giver masser af karakter, og den blandede skov giver gode betingelser for vildt og fugle. Et fristed for en køber som søger naturens kvaliteter.

Til skoven hører et ældre bindingsværkshus, som anvendes som jagtstue m.v. Det ligger malerisk i en lysning i skoven, og ud til et græsareal, hvor det kan være oplagt at have heste. Huset trænger til istandsættelse, eller måske skal det helt fornyes.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22121
TypeSkovbrug
Ejerudgift2.477
Boligareal73 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21