Skovbakkevej 10B, Årløse 4690 Haslev

NY PRIS

Stemningsfuld charme i naturen, Helårs- eller fritidshus på lukket vej, Haslev


En super charmerende ejendom med en herlig ægte rolig stemning. Her er bare dejligt - og naturen er lige uden for døren. Her færdes kronhjorte, rådyr, harer, alle mulige fugle kan ses og opleves. Energien er god, og atmosfæren får en helt ned i et sundt gear.
Ejendommen kan efter kommunens oplysninger få flexboligstatus, så køber vil frit kunne anvende den som helårshus eller fritidsbolig.

På den ene side af huset ligger en dejlig stor sø - på den anden side ligger skoven og marker. En alsidig natur, som er skøn for både mennesker og dyr. Vejen er en lille blind vej, uden gennemkørende trafik. Den stopper ved skoven - og her er det vidunderligt at gå en tur med eller uden hunden, eller bare nyde omgivelserne.
Her er god plads. Ejendommen rummer en super charmerende bolig på 182 m2, hvor de 130 m2 er godkendt boligareal. Her ud over en rigtig god længe som er på 153 m2, som pt. anvendes som et super godt værksted, hobbyrum, bryggers m.v. Separat ligger en garage på 29 m2 samt et herligt drivhus ved køkkenhaven.

Huset er oprindeligt opført i 1780, og er siden vedligeholdt og moderniseret, så det rummer en dejlig og nutidig bolig.
Her er en stor hyggelig stue, et rigtig dejligt lyst spisekøkken, 4 gode store værelser, to badeværelser, entre m.v. bygningerne danner en dejlig gårdhave-stemning som er udnyttet så her er masser af hyggelige kroge og muligheder udendørs. Her kan man vælge sted efter solens gang på himlen.

I den ene del af grunden er indrettet en herlig køkkenhave med højbede, skønne bærbuske m.v. Her ligger det lækre drivhus, og hele køkkenhaveområdet er super indbydende. Det er velholdt og velanlagt - og lige til at fortsætte egenproduktionen af skønne bær og grøntsager for en ny ejer.

En både indbydende og velfungerende ejendom, hvor fibernet eksempelvis er indlagt. Ejendommen ligger på Midtsjælland nær Haslev, lige syd for Køge Kommune, og med gode trafikale forhold. 9 km til motorvejsafkørsel. Så det er let at komme hertil, men man er alligevel ude i frie og skønne omgivelser. En dejlig kontrast til et aktivt arbejdsliv. Grunden er på 2156 m2


Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22118
TypeFritidshus, Villa, Bolig/Erhverv
Pris3.345.000
Ejerudgift2.858
Boligareal130 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21