Baunehøjvej 16 4242 Boeslunde

Solgt

Præsentabel 4-længet hesteejendom i flotte omgivelser. 2 familier / erhverv.Slagelse

En virkelig dejlig og total moderniseret ejendom - lige til at falde for. Den ligger i Boeslunde lidt syd for Slagelse med skøn natur omkring sig i et rigtigt hesteområde. Ejendommen er meget velholdt og overskuelig. Her er 3,1 hektar jord med hegnede folde, samt indrammet 20x60 ridebane.
.

Det herligt stuehus med 276 m2 boligareal, som rummer en indbydende, lys og hyggelig nutidig bolig. Her er smukke proportioner med højt til loftet og masser af lysindfald. Når man kommer hjem og hænger jakken i et vel indrettet bryggers, træder man ind i det store, hyggelige køkken / alrum, som naturligt danner samlingspunktet i huset. 2 store stuer en-suite med nyere brændeovn. Den ene stue hænger sammen med køkkenområdet og her er også udgang til den store træterrasse og haven med udsigt til marker og de gamle træder som omkranser have og indkørsel. Man kan virkeligt nyde livet udendørs. Boligen er oprindeligt bygget i 1926 og totalrenoveret i 2001. Hele ejendommen er derudover løbende blevet renoveret med respekt for bygningerne.

I stueplan er der desuden viktualierum i forbindelse med køkkenet, stort værelse/kontor med adgang til badeværelse. Fra den flotte hall er der adgang til 1. sal som rummer repos/stue med flere muligheder, et dejligt forældresoveværelse med walk-in og to mindre værelser, hvor det ene også har walk-in. På badeværelset på 1. sal er der endvidere spa.

Ejendommens fire længer danner en hyggelig, aflukket gårdsplads.

Overfor boligen ligger staldbygningen på 165 m2 med 8 store bokse, strigle-/vaskeplads, mindre rytterstue, foderrum og stort tørt sadelrum. Fra stalden er der direkte udgang til foldområdet. I en mindre bygning er der opført to Kystol udebokse mere, samt opbevaringsplads til wrapballer eller andet.

Den østvendte længe er på 120 m2 med plads til alskens formål - værksted, hobby, biler, opbevaring m.v., samt lukket garage. Man kan gå op på det store høloft, som også kan anvendes til flere formål.

Den sidste længe omkring gårdspladsen er registreret som erhverv, men ejer har i 2020 renoveret og indrettet det til bolig (boligen er ikke godkendt/reg.), så ejendommen kan fungere som hjem for flere familier. Og det egner den sig fantastisk til. Her kan flere bo sammen og alligevel være hver for sig. Lejligheden er indrettet med soveværelse, stor køkken/stue og badeværelse. Udenfor er der lavet en vest vendt terrasse. Den sidste del af denne længe bruges til depot, sjovt indrettet vinrum, samt fyrrum.

Bagved ejendommen ligger en maskinhal med fast gulv på 125 m2 med plads til maskiner og anden opbevaring.

Ejendommen ligger i et fredeligt og naturskønt område og der er mulighed for indkøb, tankstation, skole, daginstitution, sportshal og plejehjem og udover Slagelse er man også tæt på Skælskør, hvor havneområdet byder på hyggeligt miljø med butikker, restauranter og skov og strand.

Og så ligger vi midt i Danmark 5 minutters kørsel fra motorvej med kun 1 times kørsel til Rådhuspladsen i København eller til Lillebæltsbroen.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22114
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift3.113
Boligareal276 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21