Helsingørsgade 27D, 1. 3400 Hillerød

Luksus ejerlejlighed med Hillerøds bedste udsigt og egen tagterrasse.

En fuldkommen sjælden og helt igennem ekstraordinær god lejlighed på 200 m2 med tagterrasse lige foran Frederiksborg Slot og Slotssøen !!
Den ligger midt i Hillerød, og er på alle måder eventyrlig.

Lejligheden er dejlig og smagfuld - lige til at flytte ind i og nyde.
Her er bl.a. super dejligt køkken/alrum, udsigtsstue, 4 dejlige værelser, 2 badeværelser m.v.
lejligheden er i to etager ( 1. og 2. sal ). Øverst og i forlængelse af stuen, er der udgang til en stor privat tagterrasse direkte til Slotssøen og Frederiksborg Slot. Helt suveræn dejlig, og udsigten fås ikke bedre. Terrassen er så stor og eksklusiv at der er plads til både spisebord, loungemøbler, spa og meget mere. Det er en drøm at kunne sidde her og nyde så storslåede omgivelser, stemningen, solnedgangene m.v.
Den betagende udsigt kan rent faktisk nydes igennem hele lejligheden, og store panoramavinduer sørger for at terrassen føles som en forlængelse af stuen. På denne etage finder man også den private masterafdeling med lækkert stort soveværelse, eget badeværelse m.v. samt et godt kontor / værelse.

Nedenunder, I forlængelse af et super lækkert lyst køkken/alrum, som ligger på 1. sal etage, finder man også en stor balkon med samme fantastiske udsigt. Køkken/alrummet dækker hele lejligheden i bredden og virker både imponerende og indbydende. Herfra fører to glasdøre ud til den store balkon som også vender mod søen og slottet. Alt i hårde hvidevarer i god kvalitet, og generelt stråler hele lejligheden af gode smagfulde og gedigne valg. På denne etage er der endvidere 2 gode værelser og et lækkert badeværelse.

Den samlede oplevelse af denne lejlighed er fantastisk. Slots- og søudsigt fra begge etager og super smagfulde rammer.

Lejligheden har et tinglyst areal på 200 m2. Her er på 165 m2 fordelt på to etager + et godt depot- / garderoberum på 35 m2, som ligger særdeles praktisk lige ved indgangen. Her har ejeren også vaskemaskine, tørretumbler m.v. stående.

Foran ejendommen, ud mod Slotssøen, har man adgang til en fælles privat have, og herfra er der låge ud til stien, som går rundt om Slotssøen. En herlig tur, hvor man kan gå til Torvet i Hillerød, til Slotsparken, Slottet eller Barokhaven med kaskaderne. Vidunderlige stemninger og storslåede omgivelser - helt centralt i en levende by.

Lejligheden ligger helt centralt i Hillerød i gå-afstand til S-stationen. Egen P-plads i gården.
Hillerød er en dejlig og dynamisk by midt i Nordsjælland, ½ time fra Kbh. Her er et godt handelsliv, spændende virksomheder, gode uddannelsesmuligheder m.v.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22122
TypeEjerlejlighed
Pris8.495.000
Ejerudgift4.643
Boligareal165 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21