Lindebakken 5 4540 Fårevejle

Solgt

Fritidshus med vandudsigt, Veddinge Bakker

Holder du af vidunderlig beliggenhed og storslået udsigt, så er dette hus perfekt. Det ligger højt, på en lukket, stille vej, og er et særdeles dejligt fritidshus med super fin stemning og udsigt over Sejerøbugten. Kun en kort gåtur fra vandet og dejlige badestrande. Her kan man lade op og nyde livet, både indendørs og udendørs.
Solnedgangene farver himlen i fuldkommen fantastiske farver her - måske pga genskinnet fra vandet - i hvert fald er det til stor nydelse, og huset vender rigtigt for både solen og vandet.

Huset har et boligareal på 126 m2. Et rigtigt udsigtshus - hvor der er vandudsigt både fra huset og fra terrasserne. Grunden er på 1786 m2.
Huset er opført i 1972 og er bevaret autentisk i den stil og stemning det er skabt. Det åbner sig mod vandet og udsigten, bl.a. er her en herlig udsigtsbalkon på 1. sal som ligger i forlængelse af stuen. Stuen er inddelt i flere zoner og er særdeles dejlig. Her er stemningsfuldt, god plads i hele husets bredde og rart at være. Hele rummet er præget af den smukke udsigt, og har en god og hjemlig atmosfære. En hyggelig pejseindsats er dejlig i den kolde årstid.

Underetagen er hyggelig og indbydende - her ligger køkkenet, som står i åben forbindelse med spiseafdelingen m.v. så det bliver et skønt og samlende køkken- alrum. Herfra er der udgang til begge sider af huset og til terrasserne. Huset har tre værelser. To værelser i underetagen og et stort mastersoveværelse på 1. sal, som har udgang til en balkon (som ligger modsat stuens balkon). Badeværelset ligger i stueplan.

Ved siden af findes en bygning på 29 m2, som er registreret som udhus, men som fint også har fungeret som gæstehus.
På hver side af huset og foran huset er der endvidere terrasser og hyggekroge, så alle steder er der mulighed for at nyde udelivet alt efter hvor man har lyst til at nyde omgivelserne, solen eller udsigten.
Grunden skråner mod vandet, og er en naturgrund, med minimal vedligeholdelse, hvor der er slået stier m.v.
Her er en meget privat følelse,og man er fuldkommen ugeneret. Her kan man lade op og nyde livet, både indendørs og udendørs.

Nabogrunden har hidtil fungeret som en ekstra stor have for huset og indkørsel m.v. Nabogrunden er ubebygget og har et areal på 1.821 m2.
En dejlig grund med skovfølelse og en lille bæk der risler. Den kan købes med hvis man ønsker det. Prisen for den er kr 1.100.000,-

Veddinge Bakker er en del af Geopark Odsherred og er stærkt efterspurgt. Det er ikke underligt. Her er udsigt over Sejerøbugten, også selvom man ikke er i første række, en vidunderlig uformel, naturlig stemning og et helt særligt lys, som igennem årene har inspireret talrige kunstnere. Super smukt varieret landskab. Fred og skønhed. Dejlige badestrande, god golfbane, gode muligheder for lystfiskere og utallige cykel- eller gåture. Her er kun ca 1 times kørsel fra København og særdeles dejligt.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22119
TypeFritidshus, Fritidsgrund
Ejerudgift2.757
Boligareal126 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21