Avderødvej 27A 2980 Kokkedal

Vintappergården - vidunderlig domicilejendom m. 60 ha. skov. Nordsjælland


Vintappergården er en prægtig domicilejendom. Den er repræsentativ på enhver måde. Her er format over tingene, en herlig atmosfære og gennemført stil. Hele ejendommen oser af høj kvalitet, og man omsluttes af en særlig stemning på stedet, hvor det professionelle går hånd i hånd med de smukke omgivelser. Ejendommen ligger i Avderød mellem Hørsholm og Fredensborg ( Fredensborg kommune ) med let adgang til København. Det smukke bygningssæt ligger med sin egen skov og engarealer som tilsammen er på mere end 60 hektar - midt i Nordsjælland.

Her er flere gode bygninger, som alle pt. anvendes erhvervsmæssigt og er indrettet lækkert og smagfuldt med gode kontorer, møderum og alle sædvanlige faciliteter. Det meste kan frigøres / er ledigt til købers eget brug.
Hovedhuset har et samlet areal på 425 m2. Virkelig skønne store rum med smukke proportioner, masser af lysindfald og super udsigt. Det er flankeret af to smukke sidebygninger med erhvervsarealer på hhv. 491 m2 og 396 m2.
En helt unik konference- og mødesal med al tænkelig teknik hænger sammen med hovedhuset, og er på 309 m2
Her ud over findes der endnu en separat bygning med et areal på 181 m2.

Foruden gode faciliteter til eget erhverv, er her gode lejeindtægter fra eksisterende lejer ( den ene af sidelængerne). Muligvis kan hovedhuset omdannes til bolig, hvis køber skulle ønske at bo her. Alt er velholdt og lige til at flytte ind i. Ejendommen opvarmes med jordvarme.
Helheden danner særdeles præsentable rammer, som ikke kan undgå at smitte positivt af på stedets aktiviteter, og mange typer virksomhed vil have stor gavn af den positive energi som stedet har og giver.

En fantastisk ejendom, som har været ejet af forskellige succesfulde virksomheder. Dens historie går langt tilbage, men navnet Vintappergården har den fået fordi der blev produceret Kirsberry Kirsebærvin og her blev også aftappet Smirnoff Vodka på licens. Nu er kirsebærtræerne væk, men her er en skøn blandet skov ( fredsskov ) og et herligt græsareal, der kan afgræsses af heste eller andre dyr.

Sagsfakta

Sagsnummer22136
TypeBolig/Erhverv, Lystejendom, Villa, 2 fam., Special landbrug
Pris45.000.000
Ejerudgift19.427
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21