Langøvej 33, Kædeby Haver 5900 Rudkøbing

Solgt

Egen privat ø - velfungerende bolig og vidunderlig natur. Syd for Fyn

Mange har drømt om at eje sin egen ø - og med Langø er der nu en god mulighed for at komme til det. Øen er nemlig velfungerende. Man er væk - men ikke mere væk end at tingene er praktiske og rimelig nutidige. Her er både vand og el m.v. og en rigtig god bolig, lade, værksted m.v. midt i vidunderlig smuk og stille natur. Man er meget privat og stedet er et paradis for lystfiskere, fugleinteresserede, naturelskere, jægere m.v.
Og ikke mindst: Her er en dæmning, så man kan køre i bil. Man behøver ikke at sejle hertil.

Langø er en sjældenhed. En helt privat ø, som ligger vest for Langeland, lidt syd for Fyn på ca. 15 tønder land /godt 8 hektar, registreret som landbrugsejendom
Der er en bolig på øen med et godt stuehus med 156 m2 boligareal. Det opført i 1894~ / om og tilbygget 1930 og rummer en nutidig og velfungerende bolig som opvarmes med centralvarme. Her er udsigt til vandet fra huset og terrassen og huset rummer et pænt køkken, et par dejlige stuer, 3-4 værelser og to badeværelser.
Her ud over findes en staldbygning og en lade på hhv. 136 m2~ og 104 m2. De giver mulighed for plads til hobbyformål, værksted, dyrehold, opbevaring eller hvad man nu måtte have lyst til.

Øen er dejlig kuperet og varieret. Her er vidunderligt ugeneret, suverænt god udsigt i alle retninger, og for enhver der har kærlighed til naturen er der fuldkommen vidunderlige oplevelser og stemninger overalt på øen, i alle verdenshjørner og på alle årstider. Lystfiskere elsker stedet, for her er virkelig gode muligheder for fangst. De nuværende ejere har haft det udlejet, og stedet er uhyre efterspurgt og bliver helt udlejet, så snart muligheden frigives. Gode lejeindtægter såfremt køber ønsker at fortsætte udlejning.

Landbrugsarealet er forpagtet ( lejet ) ud, så ejer ikke selv har arbejde med jorden. Denne forpagtning kan fortsættes såfremt køber ønsker det.
Super fine fiskemuligheder og jagten er fri for køber.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22131
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift1.597
Boligareal156 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21