Vollerslevvej 33 4632 Bjæverskov

Særdeles dejlig landejendom nær Køge, 24 hektar


Man falder pladask for Langskovgård. En karakterfuld gård, som stråler af høj kvalitet og fine proportioner. På alle måder en herlig landejendom. Et smukt stuehus med sorte glaserede tegl og et boligareal på 246 m2. Der opført i 1923, og er siden moderniseret og ombygget til en nutidig og super lækker bolig. Her er god energi, man er meget privat og boligen er super skøn, lys og indbydende med god planløsning og masser af lysindfald. Lige til at falde for.
Husets hjerte er et stort lækkert åbent køkken/alrum som er ualmindelig vellykket. Her er lækkert, hyggeligt og indbydende og det er her man uvilkårligt samles og bliver hængende. Herfra er der store glasdøre som fører ud til en dejlig terrasse og haven. Et par rigtig gode stuer / spisestue m.v., kontor, badeværelse på begge etager, dejligt soveværelse på 1. sal, tre gode værelser og en fælles stue. Meget reelle rum, som er lige til at flytte ind i.

Tre pæne sammenbyggede længer på ialt 745 m2 indrammer en hyggelig gårdsplads. Og her ud over er her endnu en god bygning til andre formål. Her er god plads til lager, opmagasinering, kontor, dyrehold, hobby, værksted, lækre biler m.v. Det er lovligt at drive flere former for erhverv fra ejendommen, og ejendommen vil være en dejlig ramme for flere typer virksomhed. Her er gode tilkørselsforhold.
22 m2 teenagebolig er indrettet i en af længerne, - uden dog at være registreret som bolig.

Ejendommen ligger rigtig godt, for enden af en lang privat indkørsel, så man er helt uforstyrret. Geografisk er vi i Køge Kommune, lidt vest for Køge ved Bjæverskov, og der er kun 6 minutters kørsel til motorvejsafkørsel, så man kan hurtigt være i København eller andre steder.

Til ejendommen hører 24 hektar, som ligger lige omkring. Her er vældig god jagt og mulighed for dyrehold.
Tidligere holdt ejerne heste, og hestestalden, ridebane m.v. er her endnu, ligesom en 1950 meter lang privat ridesti rundt om ejendommens marker. Så ejendommen kan hurtigt igen blive en skøn hesteejendom, hvis de nye ejere har lyst til det. Der er andre hesteejendomme i området med ridehus osv.

Sagsfakta

Sagsnummer22133
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris9.700.000
Ejerudgift2.499
Boligareal191 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21