Skolevej 70 4622 Havdrup

Solgt

Bynær landejendom i dejlige omgivelser 2.6 tld. / 1.5 HA

”Solbakkegård” ligger fredeligt og idyllisk, omgivet af marker og smuk natur. Særdeles dejlig og rolig beliggenhed nær Havdrup by.
Der findes kun ganske få landejendomme mellem Roskilde og Solrød, som både er beliggende med en uforstyrret udsigt til omkringliggende marker, omgivet af sin egen jord, og samtidig er placeret i cykel- eller gåafstand til nærmeste skole, idrætsfaciliteter, togstation, indkøb mv. Ejendommen ligger privat og bynært, lidt ude for Havdrup, med cykelsti til byen lige ved døren.

Grunden inkl. jordtilliggende udgør ca. 3 tdl./1.5 HA. og byder på flere forskellige frugttræer, hyggekroge, legemuligheder, blåplads, varieret natur, kønne omgivelser samt masser vildt og fugleliv. Kunne evt. være oplagt til lille hestehold.
Stuehuset er et charmerende ældre bindingsværkshus, som er opført i år 1900. Stuehuset har et boligareal på ca. 140 m2. Her er en fin stue samt spisekøkken, 4 værelser samt bad og bryggers samt uudnyttet 1 sal. Mulighederne er mange, og den nye ejer må forvente at skulle bruge en del penge på at renoverer eller evt. bygge nyt.
Ønsker man at bygge nyt, giver planloven mulighed for at have op til 500 m2 bolig på en landejendom. Det er dog op til køber at søge alle de nødvendige tilladelser til nedrivning samt ved opførsel af nyt stuehus hos de respektive myndigheder.

Trafikalt ligger ejendommen også rigtig godt mellem Køge og Roskilde. Her er ca. 5 min. kørsel til Køge Bugt- og 10 min. til Holbæk motorvejen, hvorfra København kan nås på ca. 30 min. Ønsker man toget, kan man gå eller cykle til Havdrup st. eller kører til Køge Nord St. (hurtig banen) og S-toget i Solrød.


Sagsfakta

Sagsnummer22135
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Ejerudgift2.680
Boligareal140 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21