Gammel Byvej 2, Allerslev 4320 Lejre

Røgmandens Hus, Lejre

En super charmerende bolig med masser af sjæl og historie. Den ligger højt og dejligt - i Lejre / Allerslev, med kirken som nærmeste nabo.
Landsbyen har helt sin egen idylliske atmosfære, og meget af det oprindelige miljø er bevaret. Den ligger lidt vest for Roskilde, ca 1,5 km nord for stationsbyen Lejre, og her er en ganske vidunderlig stemning. Landsbymiljøet er bevaret og man er midt i en del af Danmarkshistorien. Omgivet af noget af det aller smukkeste natur vi har, med store fredede arealer, kuperet landskab og vidunderlige skove i Nationalpark Skjoldungernes Land. Og alligevel med kort afstand til både Roskilde og København.

Huset er smukt og topcharmerende. Det er bevaringsværdigt, så stilen skal bevares. Huset har et boligareal på 122 m2 og er et super hyggeligt og velfungerende hus som opvarmes med naturgas og fibernet er tilgængeligt. Det trænger til nogen modernisering, men er et særdeles dejligt hus med ekstrem god beliggenhed, så det er alle pengene værd. Ved siden af ligger et pænt stort udhus, som oprindelig var til rygning, og det er på 43 m2.
Grunden er på 741 m2. ( matr nr. 22b ).

Stuehuset er stråtækt og med bindingsværk. Både indvendig og udvendigt er her stemningsfuldt og hyggeligt. Køkkenet står i åben forbindelse med spisestuen, og her er super rart at være. Endnu en hyggelig stue ligger i forlængelse heraf. Endvidere et par gode værelser, badeværelse, entre m.v. i stueplan og kontor / værelser på 1. sal. Huset ligger højt med god udsigt, også fra haven. Her er hyggeligt og stemningsfuldt og omgivelserne påvirker positivt og giver en afstressende atmosfære.

Nærværende udbudspris vedrører kun Røgmandens hus. Den ubebyggede nabo grund er matr. nr 23a, som er på 887 m2. Den kan købes med, såfremt køber ønsker det for en merpris på kr. 2 mill. De 2 matrikler, har tidligere været ejet af samme ejer, men kommunen har sagt OK til bliver til hver sin grund / hver sin ejendom.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22129
TypeVilla, Helårsgrund
Pris2.950.000
Ejerudgift3.984
Boligareal122 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21