Gammel Byvej 2 og 2A, Allerslev 4320 Lejre

Røgmandens Hus i Gl. Lejre + nabogrunden ( en ubebygget grund )


En super charmerende bolig med masser af sjæl og historie. Den ligger højt og dejligt - i Lejre / Allerslev, med kirken som nærmeste nabo.
Lejre har helt sin egen idylliske atmosfære. En helt særlig landsby hvor meget af det oprindelige miljø er bevaret. Den ligger lidt vest for Roskilde, ca 1,5 km nord for stationsbyen Lejre, og her er en ganske vidunderlig stemning. Landsbymiljøet er bevaret og man er midt i en del af Danmarkshistorien. Omgivet af noget af det aller smukkeste natur vi har, med store fredede arealer, kuperet landskab og vidunderlige skove i Nationalpark Skjoldungernes Land. Og alligevel med kort afstand til både Roskilde og København.

Her er 2 matrikler, som kommunen har sagt OK til bliver til hver sin grund / hver sin ejendom. Huset ligger derfor på en grund, og nabomatriklen er en anden grund, som også kan bebygges med et selvstændigt hus.
Her udbydes de to enheder samlet, og prisen dækker køb af begge ejendomme. Både den med hus, og den der kan bebygges med et nyt hus. Der lægges op til et salg samlet, eller til 2 forskellige købere, som køber samtidigt, fordi det er oplagt at anvende til to generationer eller to familier, som kender hinanden.
Den grund hvor Røgmandens hus ligger på er matr nr. 22b, som er på 741 m2. Den ubebyggede grund er matr. nr 23a, som er på 887 m2 . Ialt tilsammen 1.628 m2.
Røgmandens hus er smukt og topcharmerende. Det er bevaringsværdigt, så stilen skal bevares. Huset har et boligareal på 122 m2 og er et super hyggeligt og velfungerende hus som opvarmes med naturgas og fibernet er tilgængeligt. Det trænger til nogen modernisering, men er et særdeles dejligt hus med ekstrem god beliggenhed, så det er alle pengene værd. Ved siden af ligger et pænt stort udhus, som oprindelig var til rygning, og det er på 43 m2.

Stuehuset er stråtækt og med bindingsværk. Både indvendig og udvendigt er her stemningsfuldt og hyggeligt. Køkkenet står i åben forbindelse med spisestuen, og her er super rart at være. Endnu en hyggelig stue ligger i forlængelse heraf. Endvidere et par gode værelser, badeværelse, entre m.v. i stueplan og kontor / værelser på 1. sal. Huset ligger højt med god udsigt, også fra haven. Her er hyggeligt og stemningsfuldt og omgivelserne påvirker positivt og giver en afstressende atmosfære.

Sagsfakta

Sagsnummer22129
TypeVilla, Helårsgrund
Pris5.190.000
Ejerudgift3.984
Boligareal122 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21