Toppevadvej 7, Søsum 3670 Veksø Sjælland

Solgt

Historisk og storslået ejendom i skønne omgivelser - stor dobl. garage og smukt orangeri

Ejendommen er karakterfuld, smuk og stråler af personlighed. Det er Søsums gamle forskole fra 1923, som er blevet istandsat for ganske betydelige beløb, så det i dag er blevet den herligste skønne og nutidige bolig, i særdeles høj kvalitet. De smukke gamle proportioner er bevaret, så stedets udtryk og atmosfære er helt unik og meget særlig. En rigtig liebhaver bolig uden sidestykke. Her er en rigtig god energi - skønne omgivelser og prangende natur.

Indvendig er her en fuldkommen vidunderlig stemning og nærmest en lidt kulturel følelse. Ægte og uspoleret. Her er smukke detaljer, stil og masser af lys fra de mange smukke palævinduer.

To ualmindelig smukke stuer en-suite, Nydeligt og gennemtænkt landkøkken, tre særdeles gode værelser - det ene med walk-in. Lækkert badeværelse med kar, gæstetoilet med bruseniche, hall, Lille viktualier/vinkælder m.v. Smukke rum, højt til loftet og god plads. Huset har et boligareal på 257 m2. På husets vestvendte side er der etableret et lækkert og privat gårdhavemiljø med terrasse og udepejs. Grundens areal er 2003 m2 og danner en lang dyb have foran huset med god beplantning. Man er privat og helt ugeneret.
Til ejendommen hører b.la. 61 m2. stor og isoleret dobbelt garage/værksted. Garagen er opført æstetisk så den passer til husets proportioner og byggestil. I garagen findes stor uudnyttet loft.

Smukt orangeri på 32m2, bygget i autentiske mursten, så det også passer til stedets omgivelser og atmosfære. Her er en helt særlig stemning med brændeovn. Orangeriet kan både bruges som drivhus eller som hyggerum. Et oplagt sted at sætte sig når aften duggen er faldet eller når morgen kaffen skal nydes.

Ejendommen ligger i udkanten af Søsum I Nordsjælland i et malerisk landskab, ca. 10 min. fra Værløse Området er særlig kendt for sine landlige omgivelser, storslået natur og dets kuperede terræn, og ligger blot 20 min. kørsel fra København.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22084
TypeVilla, Lystejendom
Ejerudgift4.395
Boligareal257 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21