Soløje Strandvej 22 4750 Lundby

Solgt

Nybygget fritidshus med kig til hav og fjord - 100 meter fra badestrand

Moderne fritidshus på 118 m2, beliggende kun 100 meter fra Svinø’s familievenlige badestrand. Fritidshuset fremstår lækkert og moderne med sine store gulv-til-lofts vinduer og store og lyse stue, som ligger i åben forbindelse med huset køkken - hvorfra der er kig til både hav og fjord.
Tre gode værelser med godt lysindfald. Lækkert badeværelse med klinker, bruseniche, håndvask og væghængt toilet. Indgangsparti med skabsvæg, som skjuler teknikken og hvor der er forberedt til vaskemaskine og tørretumbler Udenfor finder du en dejlig syd/vestvendt terrasse og en stor indkørsel.
Sort facadebeklædning og ude spots som giver lys omkring huset. Huset er opført i særdeles gode kvalitetsmaterialer. Fritidshuset er isoleret så det kan anvendes på flere årstider.

Området byder på mange gode faciliteter, såsom en god badestrand et godt og hyggeligt havnemiljø (Svinø Havn) som kun ligger 800 m væk. Her er også mulighed for gåture i området, hvor man kan se jættestuer, møde masser af vildt og fugleliv. Derudover er der kun ca. 10 min kørsel til nærmeste indkøb. Avnø er også et af de mest eftertragtede naturområder i nærheden. Her kan man opleve Avnøs store naturcenter og med sandsynlighed spotte sæler ved kysten.

Et godt og familie venligt fritidshus område, tæt på Strand og fjord og med masser af oplevelsesmuligheder i nærheden.Sagsfakta

Sagsnummer22152
TypeFritidshus
Ejerudgift3.670
Boligareal118 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21