Frederiksbergvej 43 4180 Sorø

Solgt

Smuk patriciervilla på Frederiksberg i Sorø med vidunderlig have

En særdeles dejlig villa - hvidpudset og med sorte glaserede tegl på taget og sprossede vinduer. En skøn palæstil med smukke proportioner, som er meget eftertragtet og har meget herlighed.
Denne villa har der ud over den ekstra kvalitet at haven er helt særlig. Den er en af Danmarks dygtigste haveeksperters egen have, og er en dejlig oplevelse. Her er en vidunderlig særlig stemning og planterne står så tæt, at haven er blevet nem at holde !
Med snoede stier, fine oplevelser og hyggekroge flere steder i haven er der mulighed for at finde sol og læ alt efter ønske og tidspunktet på dagen. Her er talrige detaljer, som fortjener at man ser dem, bl.a. et meget smukt springvand inspireret af Alhambre, krukker og talrige dejlige planter og blomstrende buske med alskens forskellige kvaliteter. Man er meget privat, og den smukke have spiller vellykket sammen med husets stil og stemning.

Huset har et boligareal på 163 m2. Det er opført i 1920 og er siden opdateret og godt vedligeholdt.
Det har en rigtig god planløsning med et stort åbent stuerum, som hænger sammen med et åbent, lyst køkken og spiseafdelingen. Stuen er hyggelig og L-formet, hvilket gør den nem at møblere godt til flere opholdsområder. Her kommer lys ind fra tre sider, og udsigten til / følelsen af haven på alle tre sider virker super skønt. Fra stuen er der udgang til et overdækket terrasse på 18 m2, som er et særdeles vellykket uderum med loungestemning, så man føler sig som i en udendørs stue og midt i haven på samme tid.
Her er tre gode værelser - hvoraf de to er på 1. sal. Et pænt badeværelse i en fin stil som passer til huset, et bryggers som bl.a. er praktisk når man kommer ind fra haven m.v. En rigtig dejlig og velfungerende ejendom.

Bagest i haven er der en garage på 41 m2, som er opført i 1979. Grunden er på 826 m2.

Sorø ligger midt på Sjælland - helt centralt for infrastruktur. Gode togforbindelser til både Kbh og Fyn/Jylland og med direkte adgang til motorvejen. Sorø er en dejlig by med en pæn portion kulturel selvforståelde, hvilket har været meget positivt for byens udvikling. Frederiksberg er særdeles eftertragtet bydel i Sorø. Her er man tæt på det hele: Stationen, Sorø sø, gode skoler, Sorø akademi, dagligvareindkøb, byens centrum m.v.

Sagsfakta

Sagsnummer22156
TypeVilla
Ejerudgift2.795
Boligareal163 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21