Fredsskovvej 5, Bonderup 4700 Næstved

Skønhed og stilhed. Arkitekttegnet lystejendom ved Næstved.

En ejendom med en særlig historie og en fantastisk oplevelse venter.

Et fuldkommen vidunderligt sted. Midt i naturen, højt beliggende med egen skov, ligger denne moderne, skønne ejendom. På stedet lå en mindre, ældre gård, men i 1990 tegnede arkitekt Alfred Homann en bolig med større garage/værksted og stald med plads til 6 – 8 heste. Derfor er ejendommen opført som en tredelt sammenhængende bygning med hestestald, vognport og bolig.
Boligen er på 229 m2 og er meget lys rig med store vinduer og ovenlys. Køkken, stue og bibliotek hænger sammen, og danner ualmindelig vellykkede rum som åbner sig mod terrasse, haven, marker og skov. Boligen rummer 3 større værelser og 3 badeværelser og indgangsparti med garderobe. En velfungerende kælder med fyrrum, 2 store depotrum og særskilt opbevaringsrum til fx vin.

Huset vender rigtigt for både sol og udsigt. Og i hele boligens længde er der store vinduespartier mod mark og skov, så man lukker omgivelsernes skønhed helt ind i boligen. Her er lækkert, lyst og indbydende. Omgivelser, der inspirerer til gode tanker.
Midt i ejendommen ligger vognport med garage på i alt 124m2. Her kan let holde to biler og med yderligere plads til værksted, havetraktor mv. Stalden har 8 bokse med fin staldgang og er på 129 m2
Bygningerne ligger tilbagetrukket og præsenteret smukt op af den lange, kurvede indkørsel. Her er 9,5 hektar (95.272 m2), med græs og ca. 6 hektar fredsskov. I skoven er der ryddet med gå stier og lysninger, hvor rådyrene ofte kan opleves på tæt hold.
Man er således fuldkommen ugeneret og meget privat her. Græsarealerne kunne let bruges til heste og der er endvidere 20x40 ridebane.
Ejendommen har en særlig rolig energi. Man føler sig hjemme og afslappet, nede i gear på rekordtid. Dermed er det et fantastisk sted for alle mennesker at lade op. Og en super bolig for hestefolk, jagt- eller dyre interesserede som kan bruge naturens og omgivelsernes energi.

Ejendommen er en særdeles velfungerende liebhaverejendom, som er lige til at flytte ind i. Den opvarmes økonomisk med jordvarme og der er indlagt fibernet og selvom den ligger roligt i landlige omgivelser, så er der ikke langt til indkøb, skole og offentlig transport.
Fredskovvej 5 vandt Næstved Kommunes arkitektur pris i 2019.

Liebhaverboliger finder du hos Ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22153
TypeLandejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris9.700.000
Ejerudgift4.688
Boligareal229 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21