Tjærebyvej 111, Tjæreby 4000 Roskilde

Helt enestående ridecenter ved Roskilde.

Med en unik beliggenhed finder I dette fantastiske ridecenter.
Et super præsentabelt sted, med smukt stuehus og en fuldkommen herlig helstøbt stemning - hvor der er skabt fantastiske resultater for både mennesker og heste.

Her er bokse fordelt på 4 nyere stalde, 20x60 m ridebane og 20x60 m ridehal, samt hegnede folde på ca. 7 hektar. Hermed er rammen sat for dette paradis for heste og for hestefolk. Der er direkte udsyn og adgang til Hedeland, og man kan trave en tur omkring egen sø på en grund som i alt dækker 16 hektar.

Staldene er indrettet smukt og indbydende med store bokse, brede staldgange, striglepladser og vandspiltov, solarie, saddelrum, foderrum og store rytterstuer m.v. - og der er fin adgang til folde og ridebane lige udenfor. Super fine faciliteter til dressur og alskens hesteaktiviteter.

Hovedboligen i det smukke stuehus er på 177 m2 i to plan med udsigt til stor, dejlig have og ligger centralt i forhold til driftsbygninger, depoter og stalde.
Rigtig præsentabel høj entre, hvorfra der er videre adgang til hyggeligt køkken, tre stuer, bad / toilet og værelse. På 1. sal er en stue, tre værelser og badeværelse. Her er fin plads til en stor, krævende familie, og fra alle rum mødes man af masser af lys og udsigt til have eller hest. Herudover er der udnyttet boligområder på hhv. 105 m2 og på 187 m2 i sidelængderne. Begge områder er hyggeligt indrettet i samme ånd som resten af ejendommen.
Endvidere er der indrettet ikke registrerede bolig områder i 3 andre længder, samt et erhvervslejemål med kontor.

Der er rigeligt med depoter og mulighed for opmagasinering af maskiner, hø og wrap mv., så ejendommen er super velfungerende

Det er et eksklusivt, professionelt og dynamisk sted, hvor man nyder livet sammen med dyrene og den umiddelbare nærhed til naturen, - og så er man alligevel kun lige i udkanten af Roskilde med kort afstand til skole, indkøb mv.


Liebhaverboliger finder du hos Ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaver i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22145
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris18.000.000
Ejerudgift5.449
Boligareal469 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21