Hyttegårdsvej 6 3200 Helsinge

Solgt

Uhindret udsigt til Arresø – stilhed og natur midt på villavejen

Holder du af stilhed, naturens lyde, uspoleret udsigt til flotte solnedgange, uforglemmelige naturoplevelser eller smukt glitrende lys, når solen spejler sig i søens små bølger, så er denne noget for dig. Her er svaret på mindfulness - et fuldkommen vidunderligt sted, hvor naturen danner ramme om din hverdag. Ejendommen er beliggende ved Ramløse i Nordsjælland, som et af områdets bedst placerede helårshuse med udsigt til Danmarks største sø, Arresø.

Ejendommen som er opført i 2006 er på 179 m2. Planløsningen er enkel og åben, hvilket giver et utrolig godt lysindfald i samtlige rum. Alrummet og stuen samler hele huset, grundet rummenes størrelse og udsigt. Køkkenet optræder som et nydeligt Unoform køkken i godt oplyst rum. Køkkenet fungerer som boligens samlingspunkt i hverdagen. Fra køkkenet/alrummet er der videre udgang til stor terrasse med 180 graders ubeskrivelig udsigt.
Endvidere er her 4 rigtig dejlige værelser - flere med ligeledes betagende udsigt og to med hems. To nydelige badeværelser, walk-in-closet, bryggers mv. Ejendommen har pool, regnvandsopsamlingstank og varme-genvendingsanlæg og solceller.

1007 kvm. udsigtsgrund. Her findes swimmingpool, stor vestvendt terrasses med ude spa. Herudover stor markise, udhus og dobbelt carport med direkte bryggersindgang.

Uanset hvor man befinder sig er udsigten betagende, her er fredfyldt natur som kan nydes helt til solen går ned.
Området præges af en forunderlig stemning året rundt. Samtlige boliger i området er af forskellig karakter, hvilket giver et alsidigt indtryk, når man begiver sig rundt i området. Ejendommen ligger som en af de sidste huse i ”rækken”, dvs. uden nabo på det ene side. I gåafstand finder man områdets hyggelige lille Lystbådehavn med kajakklub mv.

Ramløse ligger som en hyggelig by i Nordsjælland, få kilometer nordvest for Hillerød. Byen byder bl.a. skole, daginstitution, Indkøbsmuligheder og Idrætsforening og sportshal. Ligeledes kan København nås inden for ca. 45 min. Dette er med til at gøre stedet meget eftertragtet, da afvekslingen fra en travl hverdag til naturfyldte omgivelser kan nås inden for rimelig tid.

Sagsfakta

Sagsnummer22168
TypeVilla
Ejerudgift3.822
Boligareal179 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21