Fyrendalvej 14, Tornemark 4262 Sandved

UDLEJET

Fuirendal - Herregård til leje, Sydsjælland

Herregården Fuirendal udlejes for Holsteinborg Gods.

Det er en prægtig hovedbygning i smukke proportioner med et boligareal på godt 600 m2 fordelt på to plan. Repræsentative og imponerende omgivelser, der smitter positivt af på hele stemningen på stedet.
Her er smukke stuer med paneler, højt til loftet og alt hvad der hører til den eksklusive stemning sådanne rammer giver.Den nuværende hovedbygning er fra 1609 bygget på hvælvede kældre fra middelalderen. Ejendommen er fredet og er fuld af karakter og historie.

Ejendommen ligger på Sydsjælland i frie og smukke omgivelser og med en stor privat park omkring med skønne gamle solitairetræer, frugttræer m.v.
De smukke rammer giver meget til deres omgivelser og er lette at møblere både moderne og klassisk efter lejers ønske. For en virksomhed er det med til at skabe et særdeles præsentabelt image, og mange typer virksomhed vil kunne nyde godt heraf som samspil med deres øvrige værdier og produkter.

Samtidig er her god energi og god inspiration at hente, så også for kreative fag er omgivelserne berigende. Arkitekter, forfattere, kunstnere m.v.

Planløsningen er med tre særdeles præsentable stuer i stueplan, køkken, spisekammer, depotrum m.v. og kontor eller værelse, påklædningsværelse, badeværelse m.v. På 1. sal er her talrige værelser, et badeværelse som pt. er under renovering, og et ekstra toilet m.v.. Ejendommen kan således anvendes på mange forskellige måder efter lejers behov og ønsker.

Nærmeste nabo er Fuirendal Kirke. Oprindeligt hørte de til samme ejer - men det er ikke længere tilfældet. Fuirendal ligger nær Bisserup og Karrebæksminde. Nærmeste by er Sandved og Næstved.

Ejendommen egner sig godt til bolig for en større familie, eller for blandet bolig / erhverv.

Sagsfakta

Sagsnummer266
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Boligareal589 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21