Bag Bakkerne 31 4700 Næstved

Solgt

Dejlig villa med fantastisk natur i baghaven.

Centralt i Næstved by ligger denne villa med sine 354 etagemeter til en stor familie med masser af plads. Huset er højt beliggende på en let skrånede grund med 1.728 m2 i flere niveauer.
Allerede når man åbner smedejernslågen og kører op ad indkørslen, så mærker man, at denne bolig er unik og her er der mange muligheder, samtidigt med at man kan finde ro.
En stor have foran med træterrasse mod syd og vest og flere niveauer plæne og bede i baghaven, hvor der er anlagt sanse sti, drivhus og adgang til det store område Åsen. En fantastisk beliggenhed.
Villaen fra 1951 er rummelig med et dejligt lysindfald. Området omkring det store køkken / alrum ligger centralt i boligen og vil være familiens samlingspunkt med direkte adgang til store stuer, hvorfra man kan gå direkte ud på terrassen og nyde haven. I stueplanet, som er på 187 m2 boligareal, er der derudover entre, bryggers med egen udgang, stort værelse med walk-in skab og et meget rummeligt badeværelse.
En god disponeret og højloftet kælder på 167 m2, heraf er 78 m2 registreret som erhverv, med egen indgang byder på eget badeværelse og flere rum som kan udnyttes til mange formål, f.eks kontor, depot eller teenage aktivitetsrum.
Der er carport med plads til to biler og med rum til cykler, redskaber mv.
Boligen er løbende blevet renoveret med nyere tag og står i dag tidssvarende og indbydende for den næste familie, som gerne vil bo i byen og alligevel være tæt på naturen.
I kan gå eller cykle til skole, indkøb, fritidsaktiviteter og kan nyde gåture i Åsen og videre til Fruens Plantage.
Det er ikke tit, at denne mulighed byder sig. Velkommen til Bag Bakkerne.
Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22167
TypeVilla
Ejerudgift4.583
Boligareal187 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21