Kumlehusvej 9 4000 Roskilde

Solgt

Lystejendom med udsigt til fredet natur - jagt, heste og potentiale for to boliger, Roskilde/Lejre

Lystejendom med super dejlig beliggenhed, i de mest naturskønne omgivelser man kan tænke sig. Ejendommen har et jordtilliggende på ca. 29 tønder land / 15,9 hektar jord - med agerjord, folde, eng, mose, vildtremiser, jagt, sø mv.
Det er oplagt at have heste/andet dyrehold på stedet. Man kan naturligvis også vælge, at bortforpagte jorden, jagten og foldene og modtage lejeindtægter i stedet for, som nuværende ejer gør.

Stuehuset er arkitekttegnet og opført i 2005. Her er god plads: 384 m2 fordelt på under- og overetage - hvoraf de 310 kvm. er registeret til beboelse. Stueetagen indeholder et meget stort, åbent område med køkken-alrum, stueareal og udestue, hvor der er lange udsigtslinjer og store vinduespartier, som giver den flotteste udsigt over Ramsødalens fredet natur. Den gennemtænkte arkitektur sørger for, at naturen og lyset optræder på fuldkommen særlig vis, og bliver automatisk en del af boligens indretning, som kunst på væggene, der ændres i takt med årstidernes skiften.

Den store hall har en god loftshøjde og et dejligt lysindfald, så man føler sig velkommen med det samme man træder ind. I forbindelse med hallen finder man her 3 (potentielt 4) gode og lyse værelser der, ligesom i den øvrige del af huset, byder på masser af lys. I værelsesafdelingen er her et badeværelse med tilhørende toilet og et gæstetoilet. Stort og funktionelt bryggers med alt hvad man skal bruge i en travl hverdag. Fra bryggers er der direkte indgang fra dobbeltcarport.

I underetagen er her højloftet og et dejligt stort forældresoveværelse i forbindelse med arbejdsværelse - begge med udsigt til egne jorde. Her findes endnu en skøn stue med udgang til herlig morgensolsterrasse. Lækkert wellness-badeværelse med spa, sauna mv. Fitnessrum med plads til løbebånd og spinningscyklen. Herudover disponibelt rum til opbevaring mv. samt fyrrum.
Her er flere gode terrasseområder rundt om stuehuset. Den største ligger hævet over terræn, hvilket giver den mest fantastiske udsigt til områdets helt særlige natur. Her fra man følge med i hjortene og andet vildts liv på grunden.

Haven er yderst privat og giver huset en særlig hyggelig atmosfære. Den er smukt tilplantet med tanke på et rigt sommerfugle- og fugleliv. Det rige fugleliv høres særligt i sommerhalvåret hvor nattergale synger lystigt. Der er gode solkroge, et lille bålsted, samt små stier hvilket giver et skønt og roligt miljø omkring huset. En rigtig smuk og stemningsfyldt have. Derudover er der en tilpas stor græsplane.

Lidt for sig selv, og med separat tilkørselsforhold, ligger en 118 kvm. stor og højloftet staldbygning opført i 1992. Bygningen fremstår i god stand, hvilket giver rigtig mange gode muligheder. Den er i dag indrettet med bred staldgang og tre gode hestebokse med mulighed for flere. I bygningen findes lade og maskinhus. To store folde i forlængelse af stalden.
Planloven kan give gode muligheder for at indrette en ekstra bolig i den eksisterende bygning.

Beliggenheden er 8 km syd for Roskilde, 6 km fra motorvejen med ca. 30-45 min. til Københavns centrum eller lufthavnen. Er man børnefamilie stopper skolebussen for enden af vejen og her er legekammerater på vejen i alle aldersgrupper. Den lokale skole, Allerslev Skole er en rigtig god velfungerende skole og i Roskilde er der mange videregående uddannelser, alle indenfor 15 min kørsel. Er man hesteinteresseret, ligger områdets største ridecenter ”Kumlegaard” med over 70 opstaldede heste, i gåafstand fra ejendommen. Her er der ridehus, ridebane, træningsmuligheder mv.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22169
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Ejerudgift3.192
Boligareal310 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21