Hammershusvej 27, Udstrup 4370 Store Merløse

Lystejendom i meget høj kvalitet på Midt-Sjælland med mulighed for dyrehold og værksted.

Midt i det naturskønne område mellem St. Merløse og Hvalsø finder I dette harmoniske landsted med plads til dyr, biler, maskiner og dejlige naturoplevelser.

Meget præsentabel proprietær bolig med 3 skorstene i meget fine kvalitets materialer beliggende i en fantastisk natur med åbne vidder og en fantastisk have, hvor alle sanser bliver udfordret. Her kan man rigtig nyde omgivelserne og følge med i et varieret dyreliv, hvor bl.a. rådyr, harer, rovfugle og fasaner ofte kommer forbi eller man kan lave folde til heste, så de går lige udenfor. Der er anlagt en flot allé, som byder velkommen til ejendommen.

I 2006 køber nuværende ejere ejendommen, der er opført i 1906 og renoverer den fra bund til top. Ejendommen er sat i stand med stor respekt for det oprindelige udseende og man kan hurtigt mærke, at der ikke er gået på kompromis med valg af materialer.

En dejlig bolig på 263 m2 med en rigtig fin planløsning. Her er god plads til en større familie, hvor alle har mulighed for at boltre sig med egen interesse.

Centralt i huset er åbent køkken, som hænger naturligt sammen med en super flot spiseafdeling og med resten af stuen, der danner et herligt opholdsrum for hele familien. Fra alle rum er der er udsigt til de storslåede omgivelser. Master bed room med direkte kig til en meget smukt anlagt have, som er fuldstændig ugenert.

Kommer man ind fra gårdspladsen træder man ind i entreen med højt til loftet. Adgang til et meget stort baderum/toilet med spa, bruser og håndvaske og et separat gæste toilet. Ud over det store soveværelse findes fire værelser, som i dag anvendes til både værelser, kontor og walk in. Stort anvendeligt bryggers med vaskemaskine mv. og nedgang til kælder, som er indrettet til en vinkælder, hvor der er kræset for detaljerne. Dette skal opleves.

På 1. sal er der mange flere kvadratmeter fordelt på udnyttede rum med et værelse, stue og stor gildesal med bar og brændeovn. Dette er ikke registreret til bolig, men kan anvendes til mange formål og mange sjove oplevelser.

Haven er et kapitel for sig selv, hvor der er anlagt flere terrasser, fiskedam og små oaser med udsigt til marker. Der er et område med udekøkken, lounge, bruser og vildmarksbad. Her kan bruges rigtigt mange timer med familien og venner i den varme sommer. Man kan også gå en tur i den lille frugt plantage med ca. 80 træer med forskellige sorter æbler og pærer.

I side bygningen (48 m2) er der indrettet garage, mindre værksted og ekstra disponible rum. Den store hal på 351 m2 rummer mange muligheder til værksted eller andet. Hallen er i dag indrettet til værksted med lift og flere rum med bl.a. toilet.

Grunden på 2,66 HA (26.612 m2) ligger i et meget idyllisk område med en storslået natur lige udenfor og kan sagtens indrettes med folde til heste eller hvis man er til jagt, foto eller en dejlig tur i naturen, så er der masser af fugle, dyr og andre oplevelser, som venter.

Ejendommen ligger godt og er ideel til en familie som gerne vil have et hus i høj kvalitet i stemningsfulde naturomgivelser, god plads og samtidig være tæt på by, indkøb, skole m.v. Eller i en kombination med bolig og erhverv.

I har 5 min til St. Merløse, 10 min til Hvalsø og under en ½ times kørsel til Holbæk, Roskilde eller Ringsted. Alt hvad man skal bruge ligger tæt på.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22173
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris8.875.000
Ejerudgift3.977
Boligareal263 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21