Hårslevvej 10, Hårslev 4262 Sandved

Stemningsfuld charme i naturen i nærheden af Næstved.

Hvis I leder efter en meget charmerende ejendom med en herlig, rolig stemning, så er Hårslevvej 10 netop den ejendom I søger.

Energien er god og atmosfæren får en helt ned i et sundt gear. Her er rart og dejligt - og naturen er lige uden for døren. Her færdes rådyr, harer og alle mulige fugle kan ses og opleves. En alsidig natur, som er skøn for både mennesker og dyr.

Her er god plads. Den røde, stråtækte ejendom rummer en charmerende bolig på 296 m2. Separat ligger en carport på 64 m2. Huset er oprindeligt opført i 1895, og er siden vedligeholdt og moderniseret, så det rummer en dejlig og nutidig bolig.

Man træder ind i en hyggelig entre med indgang til både spisestuen og køkken med egen spiseplads. I alle rum er der fint lysindfald og man har udsigt til marker og haven. Fra alrummet er der udgang til terrassen som er delvist overdækket.
To store værelser, to bad/toilet og bryggers findes også i stueplan, sammen med adgang til depotrum / værksted.

På 1. sal er der et fantastisk værelse, som i dag bruges til kontor med en helt enestående udsigt. Stor stue/gildesal og ud over gang med depot er der et stort soveværelse med egen altan, walk in og badeværelse.

En både indbydende og velfungerende ejendom, som kan rumme en stor familie.

Ejendommen ligger på Vestsjælland nær Næstved og med gode trafikale forhold til Slagelse og Næstved. Så det er let at komme til skole, indkøb og fritidsaktiviteter, selvom man er alligevel ude i frie og skønne omgivelser. En dejlig kontrast til et aktivt arbejdsliv.

Grunden er på 1089 m2.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22177
TypeVilla, Lystejendom
Pris1.495.000
Ejerudgift2.697
Boligareal296 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21