Parnasvej 56 4180 Sorø

Landejendom med stort skønt stuehus. 5 tønder land tæt på Sorø centrum

En særdeles dejlig ejendom, som ligger lige syd for Sorø i naturskønne omgivelser. Tæt på Sorø centrum, Tystrup Sø, Jyderupstien, golfbanen m.v. Den har et stort skønt stuehus, som har et boligareal på mere end 300 m2, som er lækkert moderniseret og super velfungerende. Og flere gode driftsbygninger med masser af plads til alskens formål.

Ejendommen udbydes her med 5 tønder land / dvs 2,8 hektar. Såfremt køber ønsker mere jord er det muligt at købe mere jord - op til ialt 48 tønder land / 26,5 hektar, som i dag hører til ejendommen og som ligger lige omkring. Her stortrives vildt, og store naturoplevelser lige uden for døren. Rådyr, dådyr, ænder, fasaner m.v. men også havørne, glenter m.v. ses jævnligt til stor glæde for dem som interesserer sig for vores fugle.

Stuehuset har et boligareal på 305 m2 - og rummer en super hyggelig og præsentabel bolig. Her er rart at være, god stemning med store dejlige rum. I stueplan bliver man imponeret over et fuldkommen herligt stort åbent rum, som indeholder både et super skønt køkken, alrum og spisestue.
Et totalt godt rum som samler hele familien. Der ud over findes en herlig stor stue i forlængelse heraf med udsigt ud over markerne mod skoven og med udgang til vestvendt terrasse. Herfra kan man ofte se dyrene helt tæt på og nyde naturens små og store glæder fra 1. parket.
Et dejligt kontor eller værelse, entre, super lækkert badeværelse, bryggers, depot m.v. På 1. sal er der tre gode værelser, toilet, og to store stuer / værelser som kan anvendes efter behov.
Der er tale om en særdeles velfungerende ejendom med en god plads til en stor familie og en god planløsning. Blandet bolig / erhverv vil også fint være en mulighed. Huset er opført i 1972, og det er den nuværende ejer der har moderniseret det til et nutidigt og særdeles indbydende niveau. Opvarmes økonomisk med pillefyr.

Ejendommen er en 4-længet gård med indkørsel gennem en vognport i den østlige længe. Så man er uforstyrret og meget privat.
Længerne er pt. ikke anvendt aktivt, men kan bruges til lager, hobbyformål, opmagasinering, stald, indrettes til erhverv m.v. - ligesom det vil være tilladt at indrette yderligere en bolig i en af længerne. Ejendommen har mange muligheder.

Sorø er en god by midt på Sjælland. Den er bl.a. kendt for sin storslåede natur med mange søer, skove m.v. og nærværende ejendom er placeret optimalt i dette naturparadis. Sorø er også en rigtig god uddannelsesby - bl.a. kendt for sine gode skoler, Sorø Akademi m.v. - og for sin kulturelle selvforståelse, som har sikret at det er en by med en rar atmosfære. Det er også en god pendlerby - med gode forbindelser både for bilister og for togrejsende.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22178
TypeLandejendom / Landbrug
Pris3.750.000
Ejerudgift2.522
Boligareal305 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21