Islands Brygge 77C, 7. tv. 2300 København S

Solgt

Eksklusiv Penthouse lejlighed i det ikoniske byggeri Lanternen - to private tagterrasser

Den karakteristiske lejlighed har et boligareal på 155 m2, er beliggende som en af de få lejligheder på øverste etage, og som noget særligt har lejligheden hele to store og meget private tagterrasser. Terrasserne har begge en særlig udsigt og er orienteret henholdsvis mod øst og vest. Herudover har lejligheden, to badeværelser samt p-kælder med egen parkeringsplads – Evt. mulighed for tilkøb af en ekstra parkeringsplads.

Lejlighedens store stue har et særligt gennemgående lysindfald samt den flotteste udsigt mod Københavns Havn, og områdets storslåede arkitektur.

Stuens og køkkenets store vinduespartier samt gennemtænkte arkitektur sørger for, at omgivelserne og lyset optræder på fuldkommen særlig vis, og bliver automatisk en del af boligens indretning, som kunst på væggene, der ændres i takt med årstidernes skiften.

Den store entre har lige ledes et lysindfald som gør rummet bekvemt, og man føler sig velkommen med det samme man træder ind. I forbindelse med entreen finder man her et af de to værelser. Værelset er rummeligt og har en usædvanlig god lofthøjde, som sælger har udnyttet til stor og praktisk hems. Stort funktionelt gæstebadeværelse med toilet og brus. I den modsatte ende af lejligheden finder man et dejligt stort mastersoveværelse, lige ledes med usædvanligt højt til loftet og udsigt. Masterafdelingen har eget badeværelse med brus, badekar og to håndvaske og et walk-in-closet. Atmosfæren i lejligheden er eksklusiv, lys og let.

Der er i lejligheden nogle fine detaljer som fx. køkken fra Unoform, IHC, udvendig elektronisk solafskærmning mv.

Som ejer af Islands Brygge 77C, 7 tv. er man hverken langt fra vand, natur, eller Havnepromenaden samt de tilhørende plæner som ofte er omdrejningspunkt for spændende og kulturelle begivenheder. Samtidig har området et godt udvalg af hyggelige caféer, vinbarer og spisesteder, aktiviteter mv. Cykelbroen ligger også lige ved siden af, hvilket betyder, at man lynhurtigt kan komme til Fisketorvets mange butikker, indkøb og biograf eller videre til Vesterbro og Indre By. Mod øst kan man nemt komme til Amager Fælleds fredede rekreative omgivelser.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22182
TypeEjerlejlighed
Ejerudgift6.675
Boligareal155 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21