Mosevangsvej 45 3520 Farum

Solgt

Ualmindelig god ejendom, privat og bynær beliggenhed i de bedste tænkelige omgivelser!

En ualmindelig smuk og præsentabel ejendom, som ligger i herlige og kuperede omgivelser, lige i udkanten af Farum. En æstetisk gennemført ejendom, som er omgivet af sin egen park lignende naturgrund/ jord ( 4,8 hektar / 48.200 m2 ), i det smukke fredede og storslåede naturområde, Mølleåen.

Stuehuset er et kapitel for sig. Det er opført i 1930 og ombygget i 2011, og er arkitektonisk super smukt. Hovedejendommen rummer et boligareal på 218 m2 samt 83 m2 kælder. Ultimativt lækkert udvendigt såvel som indvendig. Hallen byder velkommen i fuld højde, til en bolig med format.
Køkken-alrummet er det naturlige centrum i huset. Her mødes man og bliver hængende - for her er mega hyggeligt. Et ualmindeligt vellykket rum med udgang til store åbne terrasseområder med udsigt til ådalens uforglemmelige natur. Fra køkken-alrummet finder man to gode stuer en-suite som er forbundet med franske-fløjdøre. Fra begge stuer er der ligeledes et smukt lysindfald og en storslået udsigt til de særlige omgivelser. Naturen set fra flere rum er helt unik, og kan betage som kunst på væggene som ændres i takt med årstidernes skiften.

På første sal ligger masterafdelingen i midten og har udgang til stor balkon med udsigt over ejendommens store naturgrund, hestefoldene og skoven i baggrunden. Nydeligt badeværelse med badekar, brus m.v. Resten af etagen består af yderligere tre værelser - to af dem med hems.

I bygningen tættest på hovedhuset er der indrettet en afdeling med tekøkken, samt flere gode disponible rum. Ideelt til flere formål. Bygningen har ligeledes den smukke udsigt samt et stort terrassedæk som er forbundet med hovedhusets. Bygningen er registreret og godkendt til udhus og ikke boligareal.

Her er også rigtig fine hestefaciliteter - f.eks. tre fine bokse, sadelrum, hegnede fold mv. Herudover er der ikke langt på hesteryg, hvis man ønsker at ride i skov.

Alt fremstår super pænt, velholdt og velanlagt og ejendommen er ideel til naturelskeren, rytteren eller børnefamilien, som ønsker masser af plads midt i naturen og få min. fra Farum Centrum, idrætsfaciliteter og skole. Indkøb, s-togstation mv. Det meste kan nås i cykelafstand. Stedet ligger midt i Nordsjælland og kun ca. 25 min. kørsel fra København.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22157
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift5.719
Boligareal218 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21