Enghaven 9, Udsholt 3230 Græsted

Utraditionel og spændende lystejendom - mange muligheder, Nordsjælland

Ejendommen ligger fredeligt og idyllisk, omgivet af marker, eng og skøn natur. Særdeles dejlig og rolig beliggenhed nær Udsholt by, ikke langt fra Udsholt og Smidstrup Strand samt Gilleleje.
Stedet ligger tilbagetrukket og uforstyrret, omgivet af egne jorde, og er samtidig i cykel- eller gåafstand til nærmeste skole, idrætsfaciliteter, institution, strand, indkøb mv.

Selve grunden er ca. 3000 m2 (nr. 9) og jordtilliggende er ca. 3.4 ha (nr. 7) tilsammen udgør arealet ca. 6.7 tdl./ ca. 3.7 HA. og byder på varieret natur, kønne omgivelser samt masser vildt og fugleliv. Kunne evt. være oplagt til mindre dyrehold.

Boligen er et utraditionelt og spændende hvidpudset hus i forskudte plan og flere niveauer. Boligen er tegnet af Max Louw som bl.a. er kendt for byggeriet Kystens Perle i Snekkersten. Stedet opført i 1963 og rummer et boligareal på 269 m2. Her er flere store stuer samt et godt spisekøkken, gode værelser, badeværelser og bryggers. God 1 sal. med en dejlig udsigtsstue med højt til loftet og fritlagte bjælker. Fra flere af værelserne er der god udsigt til de smukke omgivelser. Stedet har ikke været sat i stand fornylig. Den nye ejer må derfor forvente at skulle bruge penge på istandsættelse. Ønsker man at bygge nyt er der også mulighed for det. Det er dog op til køber at søge alle de nødvendige tilladelser til nedrivning samt ved opførsel af nyt stuehus hos de respektive myndigheder.

Skønt og lukket gårdhavemiljø med flere gode solkroge og terrasser. I haven findes også carport samt udhus mv.

Ejendommen har indlagt fibernet og flere gode muligheder for solceller.

Her er fredeligt og alligevel er man tæt på det meste. Ca. 5 min. kørsel til stranden, 15 min. til Gilleleje og ca. 20 min. til Hillerød, hvorfra København kan nås på ca. 30 min.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22187
TypeVilla
Pris4.995.000
Ejerudgift3.974
Boligareal269 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21