Hyttegårdsvej 2 3200 Helsinge

NY PRIS

Unik mulighed for at bygge nyt helårshus med udsigt til Arresø - stilhed og natur midt på villavejen

Her er stilhed, naturens lyde, uspoleret udsigt til flotte solnedgange og uforglemmelige naturoplevelser. Eller holder du af smukt glitrende lys, når solen spejler sig i søens små bølger, så er denne beliggenhed noget for dig. Her er svaret på mindfulness - et fuldkommen vidunderligt sted, hvor naturen danner ramme om din hverdag. Ejendommen er beliggende ved Ramløse i Nordsjælland, og er blandt et af områdets bedst placerede helårshuse med udsigt til Danmarks største sø, Arresø.

Grundens areal er 1006 m2. Bebyggelsesprocenten for området er 20% og der må opføres i en bolig/helårshus med én etage jf. områdets Byplansvedtægt.

Huset er et ældre træhus/tidligere fritidshus som er opført i 1961, og rummer et boligareal på 45 m2 + 28 m2 udestue. Her er en fin stue samt køkken/alrum - begge med storslået udsigt til Arresø. Derudover er der tre værelser, badeværelse samt entre mv.

Uanset hvor på grunden man befinder sig er omgivelserne betagende - her er fredfyldt natur som kan nydes helt til solen går ned. Området præges af en forunderlig stemning året rundt. Samtlige boliger i området er af forskellig karakter, hvilket giver et alsidigt indtryk, når man begiver sig rundt i området. I gåafstand finder man områdets hyggelige lille Lystbådehavn med kajakklub, sportshal mv.

Ramløse ligger som en hyggelig by i Nordsjælland, få kilometer nordvest for Hillerød. Byen byder bl.a. på skole, daginstitution, Indkøbsmuligheder, Idrætsforening og sportshal. Ligeledes kan København nås inden for ca. 45 min. Dette er med til at gøre stedet meget eftertragtet, da afvekslingen fra en travl hverdag til naturfyldte omgivelser kan nås inden for rimelig tid.

Sagsfakta

Sagsnummer22190
TypeVilla, Helårsgrund
Pris2.895.000
Ejerudgift2.268
Boligareal45 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21