Granbakken 9, Lyndby 4070 Kirke Hyllinge

Idylisk bolig med udsigt til Lejre Vig, Hornsherred ved Kr. Hyllinge.

En meget sjælden ejendom, med en fantastisk udsigt. Vand og idyl.

Denne ejendom har det hele: Vidunderlig og helt ugeneret beliggenhed direkte til vandet. Her er fuldkommen storslået udsigt, bl.a. til de smukkeste solopgange over fjorden, og grunden er en dejlig naturgrund på 4737 m2.

Huset har dejlige proportioner og vandudsigt i sin fulde længde, hvor man ser Hyldeholm og Langholm i Lejre Vig.

Grundens størrelse er helt unik, Huset ligger højt og der er en stor terrasse og græshave ned mod vigen. Let at holde, fantastisk at nyde. Det er en særdeles eksklusiv følelse, for man er meget privat, og som i sin egen verden. Her er intet der generer, ingen veje der larmer eller andet. Naturens lyde, skønhed, fuld vandudsigt og alligevel kun 20 minutter til Roskilde eller en times kørsel fra København.

Huset er opført i 1966 og har et boligareal på 228 m2. Hertil kommer garage på 36 m2, skur/værksted på 30 m2 og et lille udhus på græsplænen på 22 m2.

Boligen er indrettet så man får mest ud af udsigten. Nyere køkken med spisestue og adgang til bryggers og stor stue som alle vender mod øst, så man kigger ned i haven og mod vandet. I stueplan er der en meget præsentabel entre med adgang til stue, alrum og til bad/toilet.

Efter en omfattende renovering i 1985 på 1. sal er der 3 store, lyse værelser, bad og garderobe og en stor stue, som sagtens kan benyttes som værelse med udgang til altan, som vender ud mod alle herlighederne.

Mod vandet er der stier, så man sagtens kan gå ned til egen bådebro og nyde vandet. Haven er opdelt i niveauer med bassiner og er meget velholdt.

Området er særdeles eksklusivt, stemningen afslappet og naturlig. Det er let at blive inspireret her.

Ejendommen ligger centralt på Hornsherred og har kun 4 km til Kirke Hyllinge og 7 km til Skibby, så skoler, indkøb og aktiviteter er tæt på.


Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22186
TypeVilla
Pris8.750.000
Ejerudgift5.656
Boligareal228 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21