Farvergårdsvej 24 3210 Vejby

Farvergården med 30 hektar økologisk jord i Nordsjælland

Farvergården er en super skøn og stemningsfuld 4-længet gård i Nordsjælland, syd for Tisvilde / nord for Helsinge. Til ejendommen hører ca 54 tønder land / 30 hektar god jord, som ligger lige omkring gården og drives økologisk. Særdeles dejlige omgivelser med masser af skønne naturoplevelser, en dejlig lille sø og god jagt.

Farvergården er en af Vejbys oprindelige og store gårde. Den lå oprindelig inde ved gadekæret, og er blevet flyttet ud til dens nuværende beliggenhed hvor stuehuset blev genopført i 1878. En særdeles karakterfuld gård, som er moderniseret nænsomt på en autentisk måde, der respekterer ejendommens stil og materialer. Resultatet er, at her er god energi og en virkelig skøn rolig atmosfære.

Stuehuset er på ca. 320 m2 i et niveau. Et langt flot stuehus som vender ud mod en dejlig lukket have. Fra stuen er der udgang til haven - og i det hele taget er der masser af vinduer som lukker både lys og de smukke omgivelser ind i boligen.
Her er flere herlige stuer / kontorer m.v. og 3-4 værelser alt efter hvordan man vil anvende rummene. Dejligt åbent spisekøkken og spisestue som fungerer som en super hyggelig enhed, badeværelse, bryggers, depoter, mv - og så er der udgang til stalden fra stuehuset, så man ikke behøver at skulle udenfor i regnvejret ! Her er mange gode detaljer at fremhæve,

De fire længer er stråtækte og sammenbyggede i en smuk helhed som danner rammen om en lukket gårdsplads. Et par maleriske vognporte danner de fineste motiver og giver adgang til gårdspladsen. Den ene længe er stuehuset, den anden er en oprindelig staldlænge, den tredie er værksted m.v. og den 4 længe er til depot / lager, maskiner m.v. Bygningerne kan hver især anvendes til mange formål, og det er tilladt at drive erhverv herfra.

Her er muligheder for dyrehold. Hestehold er eksempelvis en rigtig oplagt mulighed, og den nuværende ejer har haft islændere. Tisvilde Hegn er kendt for sine mange kilometer skønne ridestier. Ved Stengehage er der endda mulighed for at bade med hesten.
Tisvilde er også særdeles eftertragtet, - her kan man nyde byens attraktive stemning og masser af hyggelige muligheder.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22189
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris15.700.000
Ejerudgift5.423
Boligareal320 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21