Nejedevej 17, Tulstrup 3400 Hillerød

Solgt

Lystejendom i skønne omgivelser - Hillerød, Nordsjælland

En velbeliggende og charmerende lystejendom med et godt boligareal. Stråtækte og hvidpudsede bygninger, som skaber et hyggeligt miljø omkring gårdspladsen. Til ejendommen hører ca. 4,6 tønder land / 2,5 hektar jord, som ligger lige omkring ejendommen. Det meste af jorden er storslået natur, såsom sø, eng mv. Øvrig jord anvendes til folde og ridebane. Stedet ligger tilbagetrukket i rolige og harmoniske omgivelser som grænser op til en nyere anlagt skov.

Boligarealet er 232 m2 med en herlig indbydende atmosfære. Man er meget privat, og overalt er udsigten vidunderlig. Fra terrassen har man f.eks. udsigt til egen sø, omkringliggende marker og herlig natur. I boligen har man et skønt lyst og stort køkken/alrum i forlængelse af en hyggelig stue med pejs, hvorfra der er udgang til terrassen. Herudover 2 badeværelser med toilet samt 3 øvrige værelser. På 1. sal finder man endnu et badeværelse og 4 værelser af forskellige størrelser samt et depotrum mv.

Foruden stuehuset er her en tidligere driftsbygning på ca. 211 m2 samt overdækning. I dag er bygningen indrettet til stald med 4 bokse, værksted samt udhus.

Ejendommen ligger cykelafstand til Hillerød by, lidt uden for Tulstrup. Her er man i et særdeles harmonisk område med flere smukke og velholdte ejendomme, en herlig snoet vej der forbinder dem. Her kan man være meget privat, hvis man har lyst til det. Her er dejlige omgivelser for både mennesker og dyr. Fra ejendommen har man kort vej til både Hillerød by og butiksliv her. København kan nås på ca. 30 min.

Sælger oplyser at jorden er ”økologisk” dyrket uden nogle former for brug af sprøjtemidler.

Sagsfakta

Sagsnummer22158
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Ejerudgift5.380
Boligareal232 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21