Winthersmindevej 67 2635 Ishøj

Solgt

Større hesteejendom med ridehal, centralt placeret i Ishøj.

En virkelig god hesteejendom, som er lige til at rykke ind i, for både mennesker og dyr.

Her er det hele: Et super godt stuehus, nyere ridehal, flere stalde med rummelige bokse, folde tæt på ejendommen, ridebane med god bund og mange ride muligheder i området. Så det er egentlig ret enkelt at beslutte sig for denne ejendom. Man får meget for pengene, - herunder 3,2 HA land.

Stuehuset er opført i 1910, ombygget i 1976 og efterfølgende renoveret og fremstår i dag som en nutidig, spændende bolig med et boligareal på 165 m2. Pænt og indbydende.

I boligen mødes man af en stor, høj og lys entre og med et mindre gæste toilet og flot trappe til 1. sal.

Planløsningen er god og åben - med bl.a. et stort sammenbygget rum, som samler hele familiens aktiviteter. Et super dejligt rum, hvor man kan være i gang med hver sit, men også følge med i hvad hinanden laver

Stort køkken med spiseafdeling og udsigt til haven. I stueplan er der også et godt, badeværelse og bryggers med udgang til gårdspladsen. Endvidere indeholder husets første sal to reelle værelser
Det er en rigtig velfungerende ejendom som opvarmes af varmepumpe.

Ridehallens ridebane er 20 x 40 - og hallen er rar og lys. Den udendørs ridebane er 20 x 60.

Her er masser af hegnede folde, og arealet er velplanlagt så det fungerer praktisk og godt i hverdagen - også til mange heste.

Staldene indeholder 14 + 2 hestebokse, samt en løsdrift stald. Endvidere er der en vaskepladser, sadelrum, foderrum mv og andre gode ting som f.eks. gode p-forhold og flere ride muligheder i området af forskellig længde i varieret natur.

Selvom vi kun er ca. 3 km fra Tåstrup Hovedgade, skoler og indkøb og tæt på motorvej / togbane, så har man oplevelsen af en ejendom på landet med udsigt til markerne og naturparken Røjlegrøften.

Sagsfakta

Sagsnummer22192
TypeLandejendom / Landbrug
Ejerudgift3.518
Boligareal165 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21