Strandvej 10, Kulhuse 3630 Jægerspris

Solgt

Vidunderligt fritidshus ved strand og skov, Kulhuse

Tæt på Isefjorden, på Strandvejen i et eksklusivt område i Kulhuse nær Jægerspris ligger dette dejlige nyere EBK sommerhus med kig til fjorden. Området er kendetegnet ved at ejendommene ofte går i arv, og denne ejendom har da også kun haft to ejere siden udstykningen i 1947. Nu kommer ejendommen til salg.

Huset ligger herligt tilbagetrukket på en stor harmonisk grund på 1576 m2, kun ca. 150 meter fra vandet og tæt på bådelaugets bro. Der er en vidunderlig strand med det skønneste badevand. Det er her Kattegat kommer ind i Isefjorden, så området ligger både lidt beskyttet, men alligevel således, at havvandet sørger for at vandet er friskt og dejligt. Isefjorden byder på herlige fiskemuligheder, og fremragende muligheder for at bade, kitesurfe, kajakroning og paddleboarding.

Huset er et EBK kvalitetshus, model Strandlyst som er opført i 2015 og er på 100 m2. Det ligger på grunden lidt tilbagetrukket fra vejen, og med et vestvendt godt kig mod fjorden . Bag ved huset er et stort lukket gårdmiljø med træterrasse omkranset af den første ejers møbelsnedkerens fine originale småbygninger, som fungerer som værksteder og opbevaring. Her er en suveræn dejlig og indbydende stemning med mulighed for både læ, sol og skønhed, og man kan ikke undgå at opholde sig meget udenfor i de dejlige omgivelser.

Foran huset er ligeledes etableret en stor skøn terrasse med kig ud over fjorden. Grundens gamle randbeplantning giver læ og hygge og her er altid et godt sted at finde den rette stemning - alt efter tid på dagen, vind, sol m.v. Det gamle æbletræ giver de dejligste Ingrid Marie æbler.

Huset er indrettet omkring et stort gennemgående rum med både køkken, alrum / spiseafdeling og stue. Alt er lyst og indbydende med store vinduer, som er med til at give et flot og naturligt gennemgående lysindfald. Her er tre værelser, to badeværelser mv. Nede ved vejen ligger en god carport med redskabsrum, kajakopbevaring og ladestik til elbil. Der er ved at blive etableret fibernet i området.

Man falder med det samme for stemningen og roen. Det er et meget skønt og malerisk naturområde. Her er fine muligheder for at surfe, sejle, fiske, gå- og løbeture i det skønne område. Jægerspris byder kulturelt på Nordskoven med de ældste ege i Danmark, Jægerspris slot med Frederik d. 7s stiftelse og Grevinde Danners gravsted og den berømte billedhugger J. Wiedewelts 54 mindestøtter i Slotsparken.

Sagsfakta

Sagsnummer22196
TypeFritidshus
Ejerudgift2.000
Boligareal100 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21