Vesterskovvej 28 4793 Bogø By

Lystejendom med Bogøs bedste beliggenhed

Nogle ejendomme ligger bare bedre end andre. På en skala fra 1-10 er dette en 10´er. Beliggenheden er suveræn god, med både vandudsigt, skønhed og stilhed.

Et vidunderligt sted. Omgivet af natur, højt beliggende og med fuld vandudsigt, ligger denne moderne, skønne bolig med 180 graders udsigt, midt på sin egen jord.
Her er 3,7 hektar (36.951 m2), med græs og spredte trægrupper, som går helt ned til vandet. Den lange kystlinje er utrolig smuk og man kan se alt muligt herfra, bl.a. Falster og Farø-broen. Storslået og stemningsfuldt, som når Danmark er dejligst. Og fine fiskemuligheder !

Huset vender rigtigt for både sol og udsigt. Og i hele husets længde er der store vinduespartier mod vandet, så man lukker omgivelsernes skønhed helt ind i boligen. Her er lækkert, lyst og indbydende. Omgivelser, der inspirerer til gode tanker.
Køkken, spisestue og stue hænger sammen, og danner et ualmindelig vellykket rum med loft til kip, som åbner sig mod vandet, terrasser, haven m.v. Køkkenet er cool luksus fra 2019 og passer perfekt ind i husets stil. God kvalitet hvidevarer og fuld vandudsigt. Der er økologiske højbede og drivhus lige udenfor og køkkenet er så lækkert at man får lyst til at bruge det og skabe gode oplevelser. Endvidere et godt badeværelse, 2 værelser / kontor samt soveværelse og i forlængelse heraf et rum, hvor hele gavlen er glasparti, som danner en nærmest meditativ smuk stemning indendørs.

Boligarealet er 245 m2, og det anvendes i dag til to generationer. Den overvejende og nyeste del af huset er opført i år 2000 - resten er fra 1991.
De to dele af huset hænger sammen via entreen, og den anden del af huset fungerer i praksis i dag som en helt selvstændig bolig med dejlig stue, køkken, bryggers, soveværelse og 2 værelser, badeværelse m.v. Herfra er der tilsvarende vidunderlig udsigt og udgang fra stuen til en overdækket terrasse mod vandet. Det ville også være muligt at anvende til erhverv - et herligt inspirerende sted for flere former for virksomhed, og det vil være muligt at drive flere former for erhverv herfra.

På landsiden af huset er der frugthave med skønne frugttræer, som bugner af lækkerier, - og lidt skov, som danner en naturlig afskærmning af ejendommen. Man er således fuldkommen ugeneret og meget privat her. Græsarealerne kunne let bruges til heste eller f.eks. fårehold.
Ejendommen har en særlig rolig energi. Man føler sig hjemme og afslappet, nede i gear på rekordtid. Dermed er det et fantastisk sted for alle mennesker at lade op. For kreative personer, som skal bruge inspiration, eller alternative behandlere, der skal bruge naturens og omgivelsernes energi, er det en gave.

Stedet er særdeles velfungerende og huset lige til at flytte ind i. Det opvarmes økonomisk med jordvarme, og her er indlagt fibernet. Afstanden til motorvejsafkørslen på Bogø er kort, så man er hurtigt på det overordnede vejnet, og dermed hurtigt i København, lufthavnen eller andet ( godt en times kørsel til lufthavnen).
Ejendommen er noteret som landbrugsejendom. Såfremt køber ønsker det, kan den købes med under 2 hektar, og kan derefter omvurderes til villa - hvorefter der kan søges om flexboligstatus.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22199
TypeLandejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris8.750.000
Ejerudgift3.034
Boligareal245 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21