Enggårdsvej 11 4700 Næstved

Eksklusive rammer til bolig (322 m2) og erhverv (883 m2) - evt to generationer, Næstved

Enggården er en køn og særdeles indbydende ejendom, som er sat i imponerende god stand. Den rummer både en virkelig dejlig bolig og super fine erhvervslokaler med showroom, kontorer og alt hvad man ellers skal bruge. En imponerende helhed, som præsenterer sig fantastisk godt og danner præsentable rammer for både private forhold og virksomhedsmæssige relationer. De oprindelige kampestensmure er på smukkeste vis kombineret med moderne faciliteter, så helheden danner et dynamisk miljø. Alle fire længer er super fine. Ejendommen ligger perfekt i udkanten af Næstved, med marker på den ene side og byen på den anden side. Her har man både nem adgang til alle byens faciliteter med indkøb, skoler m.v. og særdeles fine tilkørselsforhold - og samtidig frie omgivelser.

Ejendommen er en firelænget gård, som oprindelig er opført i år 1900. I dag er gården toprenoveret og moderniseret, så den er en hyggelig og helt nutidig ramme om flere generationers hverdag i boligområderne, samt deres virksomhed som holder til i længerne. Ejendommen er super velfungerende med helt nutidig varmeanlæg ( luft til vand varmepumper ), fibernet m.v.

Stuehuset har et boligareal på 228 m2. Der ud over er der 94 m2, så det samlede boligareal er registreret til 322 m2.
I stuehuset er her to dejlige stuer, som hænger sammen med køkkenet og skaber det naturlige centrum for huset. Herfra er der udgange til de store terrasseområder, som omkranser stuehuset og tillader at man altid placerer sig lige netop der hvor solen og vinden er mest optimal. Længere nede i haven er der shelterområde med bålplads m.v. som skaber mega hygge - og bliver flittigt anvendt.
I en af længerne er der indrettet flere særdeles dejlige rum, badeværelse, thekøkken mv. Indgang bag længen eller fra gårdspladsen, alt efter hvad man foretrækker.
Virksomhedslængerne har et areal på ialt ca 700 m2 (energimærke A 2010) og kan rumme en eller flere virksomheder. Her er flere indgange og mulighed for opdeling. Særdeles lyst og indbydende, lækre kontorer med diverse faciliteter, herunder køkken, møderum, toiletter m.v. - alt er super pænt, lyst og lige til at tage i anvendelse for køber. Endvidere lager, værksted m.v. i særskilt bygning hvor der er ialt 278 m2 fordelt på to plan. Separat garage / værkstedsbygning på 73 m2.
En både køn og velfungerende ejendom, som ligger i grønne omgivelser i den nordlige del af Næstved, tæt på meget smukke naturområder, løbestier, hundeskov, kanosejlads på Susåen m.v. og alligevel helt tæt på byen og legekammeraterne, kun ca. 1 km fra skolen.
Grunden er på 7.472 m2 og ejendommen er registreret som blandet bolig / erhverv, så her er masser af muligheder for fleksibilitet alt efter købers ønsker.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22201
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Pris11.200.000
Ejerudgift6.121
Boligareal322 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21