Sløjfen 6, Tingerup 4330 Hvalsø

Skøn landejendom i idylliske omgivelser syd for Hvalsø

Midt i det naturskønne område mellem St. Merløse og Hvalsø finder I Dalsagergård. Et dette harmoniske landsted med plads til dyr, biler, maskiner og dejlige naturoplevelser.

Meget præsentabel bolig som løbende er renoveret i meget fine kvalitets materialer beliggende i en fantastisk natur med åbne vidder og en fantastisk have, hvor alle sanser bliver udfordret. Her kan man rigtig nyde omgivelserne og følge med i et varieret dyreliv, hvor bl.a. rådyr, harer, rovfugle og fasaner ofte kommer forbi eller man kan lave folde til heste, så de går lige udenfor. Der er anlagt en fantastisk flot have, som indbyder til en sansetur, fordybelse eller bare leg.

En dejlig bolig som oprindeligt er fra 1922 og som i dag fremstår som en nutidig bolig på 230 m2 med en rigtig fin planløsning. Her er god plads til en stor familie, hvor alle har mulighed for at boltre sig med egen interesse.

Når man kører ind på ejendommen og ender på gårdspladsen mellem 4 længer mærker man en ro og glæde.

Man træder ind i hallen og bliver budt velkommen og i stueplan er der to værelser, to stuer, bad og køkken / alrum, samt rum til vaskesøjle og nedgang til kælder. I hallen går man op af trappen til 5 værelser og et bad. Fra mange af rummene er der er udsigt til en dejlig ugenert have.

Haven er et kapitel for sig selv, hvor der er anlagt flere terrasser og små oaser med udsigt til marker. Man kan også gå på opdagelse i køkkenhaven.

Længerne som danner rammen om gårdspladsen indeholder to store rum og en lukket vognport på ialt 300 m2, som kan være gildesal, kontor, værksted eller indrettes til stald.

Maskinhal på 170 m2 med meget højt til loftet og ekstra depot på 40 m2. Der er også et meget spændende rum, som kan bruges som vinrum, herreværelse, cafe eller lounge. Der er fuldt loftsrum over længerne. Der er så mange muligheder.

Sidste længe er garage med porte med plads til to biler.

Ejendommen opvarmes med økonomisk fordelagtigt med pillefyr og der er solcelle anlæg og ejendommen har fået energimærket A2010.

Grunden på 1,84 HA ligger i et meget idyllisk område med en storslået natur lige udenfor og kan sagtens indrettes med folde til heste eller hvis man er til jagt, foto eller en dejlig tur i naturen på gåtur eller på cykel i flotte skove og i kuperet terræn, så er der masser af fugle, dyr og andre oplevelser, som venter.

Ejendommen ligger godt og er ideel til en familie som gerne vil have et hus i høj kvalitet i stemningsfulde naturomgivelser, god plads og samtidig være tæt på by, indkøb, skole m.v. Eller i en kombination med bolig og erhverv.

I har 5 min til Hvalsø, 10 min til St. Merløse og under en ½ times kørsel til Holbæk, Roskilde eller Ringsted. Alt hvad man skal bruge ligger tæt på.

Sagsfakta

Sagsnummer22184
TypeLandejendom / Landbrug
Pris7.200.000
Ejerudgift3.270
Boligareal230 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21