Paradis Alle 19, Ramløse 3200 Helsinge

NY PRIS

Energioptimeret hus med vestvendt udsigt til Arresø - lave ejerudgifter og lavt energiforbrug

Holder du af stilhed, bølgernes skvulpen, uspoleret vestvendt udsigt til smukke solnedgange, eller smukt glitrende lys, når solen spejler sig i søens små bølger, så er denne noget for dig. Et helt særligt og vidunderligt sted, hvor naturen danner ramme om din hverdag. Stedet er beliggende ved Ramløse/Helsinge i Nordsjælland, som et af de få helårshuse placeret i første række direkte til Danmarks største sø, Arresø.

Ramløse ligger som en hyggelig by i Nordsjælland, få kilometer nordvest for Hillerød. Byen byder bl.a. skole, daginstitution, Indkøbsmuligheder og Idrætsforening og sportshal. Ligeledes kan Tisvilde Hegn samt et af området gode badestrande nås inden for ca. 10-15 min i bil. Hillerød kan ligeledes nås inden for ca. 15 min. og København inden for ca. 40 min.
Dette er med til at gøre stedet meget eftertragtet, da afvekslingen fra en travl hverdag til naturfyldte omgivelser eller gode bademuligheder kan nås inden for rimelig tid.

Ejendommen som er opført i 1968, er ombygget i 2007 (hvor der bl.a. blev lagt gulvvarme - på nær stuen - og installeret luft til vand varmepumpe) og rummer et boligareal på 151 m2 i et plan. Planløsningen er enkel og åben med store vinduespartier, hvilket giver et utrolig godt lysindfald i de fleste rum. Alrummet og stuen samler hele huset, grundet rummenes størrelse og udsigt. Køkkenet optræder som et nydeligt og neutralt køkken i godt oplyst rum. Køkkenet og stuen fungerer som boligens samlingspunkt i hverdagen. Fra stuen er der videre udgang til stor terrasse med 180 graders ubeskrivelig udsigt.
Endvidere er her 4 rigtig dejlige værelser - flere med en betagende udsigt til natur og sø. To nydelige badeværelser, bryggers mv.

1634 kvm. højtliggende udsigtsgrund. Stor vestvendt terrasse og atriumgård. Herudover stor markise, udhus og dobbelt carport mv. Ejendommen har endvidere en god energiklassefisering: B, og dermed et lavt energiforbrug som jf. energimærket er beregnet i 2021 til ca. 5200kr om året!~Huset har gennemgået en større renovering. Der er bl.a.. installeret luft-vand varmepumpe.

Uanset hvor man befinder sig er udsigten imponerende, her er fredfyldt natur som kan nydes helt til solen går ned. Området præges af en forunderlig stemning året rundt. Samtlige boliger i området er af forskellig karakter og ligger placeret på forskellige vis i det ellers bakkede terræn, hvilket giver et alsidigt indtryk med en snert at noget sydlandsk stemning

Ejendommen her ligger som en af de sidste huse på Paradis Alle, hvilket giver en mere privat følelse. Her er gåafstand til områdets hyggelige lille Lystbådehavn, grønne og naturbeskyttede fællesarealer, kajakklub, sportshal mv.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22207
TypeVilla
Pris6.195.000
Ejerudgift4.041
Boligareal151 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21