Værløse Gydevej 3 3500 Værløse

NY PRIS

Dejligt landsted midt i natur og tæt på skov - ca. 25 min. fra København

Gl. Skovhavegård er beliggende lidt uden for Værløse, i et særdeles smukt og vidunderligt naturområde, kaldet Naturparken Mølleåen. Her bor man fredfyldt og i de dejligste omgivelser, midt i naturen, omgivet af vildt og fugleliv, bakkede marker og skovbryn så langt øjet rækker
Som noget helt særligt, kan man via områdets stisystemer, komme til både Farum, Ganløse og Værløse. Ligesom områdets tre søer samt skove kan nås via stisystem.
En uovertruffen drømmebeliggenhed for naturelskeren og motionisten, som ønsker at have naturen og dagligdagens gøremål inde for rækkevide, og samtidigt vil kunne komme til København på under 25 min.

Ejendommen ligger højt og smukt i det let bakkede landskab, omgivet af sin 3881 m2. store grund. Her er særdeles dejligt - bl.a. med flere solkroge, som man benytter alt efter tidspunktet på dagen. Her er en god stemning, smuk udsigt og rolig atmosfære og samtidig følelsen af at være meget privat.

Ejendommen er opført i 1791 og emmer af historie og har meget karakter. Huset er på i alt 200 m2. Hvoraf de 180 m2 er registeret boligareal. Boligen har en spændende planløsning, udmærket lofthøjde og masser af naturligt lys. Stort køkken og stue i forbindelse med hinanden med udgang til terrasse, stuen har pejs - fra køkkenet er der adgang til bryggers/fyrrum. Endvidere entre, værelser og badeværelse. Første sal indeholder et værelse samt disponible rum. Her er plads, god stemning og masser af muligheder.

70 m2 stor garage med plads til både bil, værksted og andet materiel mv. Ejendommen opvarmes med et stort Stokerfyr, som iflg. producenten kan varme med halm, flis, træpiller, spåner, kornafrens mv.

En rigtig god ejendom, som ligger i den sydlige del af Nordsjælland mellem Værløse og Farum, tæt på infrastruktur, indkøb, golfbane og skov (Farum Præsteskov) mv.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22213
TypeVilla, Helårsgrund, Bolig/Erhverv, Lystejendom
Pris9.950.000
Ejerudgift4.695
Boligareal180 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21