Tisvilde Bygade 14B 3220 Tisvildeleje

Skønt hus midt i Tisvilde - 198 m2 blandet bolig og erhverv

Det skønneste hus midt i Tisvildeleje By, med blandet bolig og erhverv. Her er lyst og en meget indbydende atmosfære, godt indeklima, og utrolig fredeligt. Her er smukt og rart og med gåafstand til stranden, Tisvilde Hegn, Godhavn st., ”downtown” mv.
Et godt og stemningsfyldt boligområde med en fin variation af fritids -og helårshuse midt i Tisvildeleje. Huset ligger tilbagetrukket og privat, og er den bagerste del af to sammenbyggede huse.

Huset er opført i 1980 og rummer et samlet areal på hele 198 m2, hvoraf er de 56 m2 er registeret erhverv. Planløsningen er åben og velfungerende. Stue, spiseområde og køkken hænger sammen og bliver automatisk hele husets samlingssted. Herfra er der udgang til skøn sydvendt terrasse og have, hvor man kan nyde solen fra den står op til den går ned. Endvidere er her to gode værelser, stort soveværelse med eget badeværelse. yderligere 3 gode værelser, et badeværelser, entre, depotrum, integreret dobbelt garage samt gode parkeringsmuligheder foran huset.

Gribskov kommune oplyser at det er tilladt at drive liberalt erhverv fra ejendommen.

Man har adgang til haven som ligger omkring huset. Haven er hyggelig og tæt beplantet. Her er smukke gamle træer samt en tilpas stor græsplæne at boltre sig på. I haven findes stedsegrønne planter og flere gode solkroge og terrasser. Haven er nem og kræver ikke det store at holde.Sagsfakta

Sagsnummer22214
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Rækkehus, Halvt dobbelthus, Ejerlejlighed, Villalejlighed
Pris3.995.000
Ejerudgift1.721
Boligareal142 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21