Søledsvej 1, Toksværd 4684 Holmegaard

Større top renoveret bolig med overraskelser. Toksværd ved Næstved

Søledsvej 1 er en særdeles indbydende ejendom, som er sat i imponerende god stand.
Den rummer både en virkelig dejlig bolig, herreværelse med billard, lille lejlighed, stor gildesal og garage med ekstra disponible rum.

Ejendommen er en firelænget gård, som oprindelig er opført i år 1872. I dag er gården toprenoveret og moderniseret, så den danner rammen om en stor familie, der gerne vil have plads, både i bolig og i længerne. Ejendommen er meget velfungerende med økonomisk fordelagtigt jordvarme anlæg og fibernet m.v.

Hovedboligen har et boligareal på 220 m2. Der ud over er der en mindre lejlighed i den ene længe, som dog ikke er registreret.

I stuehuset er der en stor stue med spise plads, som hænger sammen med køkkenet og skaber det naturlige centrum for huset. Herfra er der udgange til de store terrasseområder, som omkranser stuehuset. Herfra kan man følge solen eller skyggen som man har lyst. Haven er stor og indbyder til leg, spil eller bare nydelse.

Ejendommen er renoveret fra 2013 og frem og i stue plan er der også to badeværelser, vaskerum, bryggers og gæsteværelse.

På 1. sal er der en dejlig udsigt ud over haven og Toksværd. 3 store værelser, hvor det ene har stort walk in garderobe.

Længerne overrasker. Fantastisk lysindfald og meget hyggeligt. Herreværelse med en meget sjælden vinvæg - bag glas med lys, en mindre lejlighed med soveværelse, stue, køkken og bad. Stor garage med flere disponible rum.
Den sidste længe danner rammen om en gildesal med loungeområde, gæsteværelse, toilet og the køkken. Her kan både unge og ældre bruge mange timer.

Gårdspladsen er så hyggelig med masser af muligheder for at sidde og mærke den gode stemning. Grunden er på 2.530 kvm og rummer også et mindre udhus på 45 kvm med plads til haveredskaber, græsslåmaskinen og alt det andet.

En både køn og velfungerende ejendom, som ligger i Toksværd - lige øst for Næstved, tæt på meget smukke naturområder, løbestier, hundeskov, kanosejlads på Suseåen m.v. og alligevel helt tæt på byen og legekammeraterne.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22216
TypeVilla
Pris6.600.000
Ejerudgift3.156
Boligareal220 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21