Slangerup Overdrev 7 3550 Slangerup

Solgt

Istandsat hesteejendom med plads til flere generationer - ved Lystrup skov og ridecenter, Nordsjælland.

En super skøn og nydelig hesteejendom i smukke kuperede omgivelser midt i Nordsjælland. Her er idyllisk og herligt med småveje, som ligger i denne oase af bakker og natur.
Ejendommen ligger syd for Hillerød, lidt udenfor Slangerup. Området er særdeles harmonisk med flere smukke og velholdte ejendomme, der forbindes af en herlig snoet vej, hvilket giver og en følelse af at man kan være meget privat, hvis man har lyst til det.

Stuehuset består af en nydelig og flot istandsat bolig på 232 m2 med 5 værelser, 2 badeværelser samt stue, alrum mv. som er lige til at rykke ind i.
Ved siden af stuehuset finder man et opvarmet anneks fra 2022 (registeret rytterstue) på ca. 58 m2 erhverv, som kan anvendes til flere formål. Her er gulvvarme, eget bad samt tekøkken mv. Skøn have med udsigt og direkte udgang til folde.

For hestene er her også særdeles dejligt, med gode faciliteter såsom store kuperede folde, nyere renoveret stald med 10 store bokse, med oplukkelige vinduer - nogle med udgang til paddocks. 20 X 60 meter veldrænet helårsridebane m. lys, maskinhus, opvarmet sadelrum og ryttertoilet, mødding, løsdrift med frostsikre vandkopper, læskure mv.
Oven på stalden er der 112 m2 udnyttet og isoleret loft med varme. Her er egen indgang via trappe – arealet minder om et boligareal, men er ikke registeret til dette formål.

Slangerup-Lynge Ride Klub ligger få hundrede meter længere nede af vejen, hvor der ifølge sælger kan løses ridehuskort. Fra ejendommen kan der rides i Lystrup Skov som ligger ca. 200 meter længere nede af vejen. Et rigtig dejligt og attraktivt sted at være både hest og rytter.

Til ejendommen hører et jordtilliggende på ca. 8.4 hektar jord (i omegnen af 15 tønder land). Den omkringliggende jord benyttes til hegnede folde - den øvrige del til høst samt jagt mv.

Ejendommens bygninger ligger hyggelig forskudt fra hinanden, og danner en god helhed til området. Fra stalden kan man trække sin hest direkte ud på fold eller på den fine og belyste ridebane. Det fungerer særdeles godt, og danner en rar og indbydende atmosfære. Stuehuset fremstår moderniseret med bl.a. lækkert køkken, pæne badeværelser mv. Her er en stor skøn stue med masser af plads og udsigt til omgivelserne. På 1. sal findes gode og regulære værelser samt stor repos.
Stedet opvarmes med en nyere luft-til-vand varmepumpe fra 2021.

En god kombineret heste- og jagt ejendom beliggende i hyggelige, naturskønne omgivelser og som er lige til at gå til. Her er stille og fredeligt, og alligevel er man kun få km. uden for Slangerup, og med kort afstand til Hillerød. København kan nås på ca. 30 min. Et vidunderligt sted, hvor både mennesker og dyr stortrives.

Sagsfakta

Sagsnummer22217
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Ejerudgift3.301
Boligareal232 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21