Allikebakken 13 3200 Helsinge

Solgt

Naturskøn landejendom direkte til Gribskov - 3 ha / ca. 6 tdl.

En virkelig skøn og velbeliggende landejendom midt i Nordsjælland - omgivet af sine egne smukke 6 tønder land / 3 hektar direkte til Gribskov.

Ejendommen er rigtig fin, og har masser af potentiale og en god atmosfære. Den er beliggende i vidunderlige og naturrige omgivelser og har et godt og sundt bygningssæt, som gennemgik en større renovering tilbage i 1988.

Stuehuset er opført i 1961 og ombygget i 1988. Boligarealet er 192 m2 og er fordelt på et par smukke stuer, spisekøkken, værelser mv. i stueplan. På 1. salen er der yderligere værelser, soveværelse, toilet samt repos med plads til kontor. Herudover findes et integreret orangeri, udestue og lille kælder samt vaskerum i udlænge. Ejendommen er i dag opvarmet med centralvarme via jordvarmeanlæg. Der er desuden solfangere til forvarmning af brugsvand.

Ejendommen ligger på en attraktiv placering ikke langt fra Hillerød. Stedet er oplagt til mindre dyrehold eller som mindre hesteejendom. Der er dejlige folde og talrige muligheder for at ride eller gå ture i skoven. Lidt for sig selv ligger et maskinhus/lade - tidligere benyttet til stald / løsdrift mm. Endvidere findes to tidligere driftslænger/driftsbygninger på et samlet areal på ca. 200 m2. Disse to bygninger bliver i dag brugt som værksted, fyrrum og vaskerum. Yderligere mindre maskinhus på 63 m2.

Foruden den særlige natur og stilhed, er der et meget fugle-og dyrevildt og mulighed for jagt.

Sagsfakta

Sagsnummer22220
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Ejerudgift4.519
Boligareal192 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21