Tvedsagervej 7, Harløse 3400 Hillerød

Solgt

Skøn ejendom med suveræn beliggenhed - 5,5 ha direkte til Freerslev Hegn, Hillerød

Midt i naturen, tæt på byen - og direkte til skoven - er Skovbogård beliggende i de dejligste omgivelser for enden af en privat vej. Samtidig er der kun 5 minutter ind til Hillerød. Der findes næppe en mere ideel beliggenhed, hvis man både elsker naturen og samtidig ønsker at bo tæt ved en større by med særdeles gode handelsmuligheder og et pulserende kulturliv.

I stueetagen i den ene længe finder man et stort og imponerende rum med loft til kip, fritliggende bjælker, brændeovn og med en stor glasgavl i skoven, hvor man dagligt kan følge med i dyrevildtets færden på nærmeste hold.

I stuehuset, som er vestvendt og dermed ideelt i forhold til lys og de smukke solnedgange, finder man et stort og rummeligt spisekøkken-alrum med indbygningspejs. Unoform-køkkenet som er fra 2017, er udstyret med oceaner af skabs- og skuffeplads, Quooker osv. Fra alrummet kan man nyde den uforstyrrede udsigt over skov, eng og marker, hvor både råvildtet og kronvildtet kommer helt tæt på - det er kun ganske få ejendomme så tæt på hovedstaden, hvor det majestætiske kronvildt og naturen kan følges på så tæt hold. Fra alrummet er der videre udgang til den skønneste, store syd-/vestvendte terrasse, hvoraf ca. halvdelen er overdækket.

I forlængelse af køkkenet kommer man ind i dagligstuen, hvor der er fin plads til sofa, TV mv. Her i forbindelse finder man et nydeligt badeværelse samt yderligere et værelse. Denne del af stuehuset kan fungere som en selvstændig afdeling med egen indgang fx til teenageren eller kontor.

1 sal. rummer et stort badeværelse samt flere gode værelser, hvorfra der den smukkeste udsigt til skov og natur, så langt øje rækker. Det ene værelse med walk-in closet. I gangen er der indbyggede skabe samt et langt integreret hobbybord til f.eks. leg, krea, arbejde eller andet.

I den øvrige længe er der en stor garage med tre fjernbetjente porte, et værksted, separat vaskerum, viktualierum, diverse opbevaringsrum samt et meget rummeligt høloft. Ejendommen er opvarmet med jordvarme, varmepumpe og et solcelleanlæg. Endvidere er der på modsat side af stuehuset en god stald, som sælger har benyttet fåre- og hestehold mv. I den anden del af haven, findes frugttræer, et stort drivhus, en god køkkenhave og en hønsegård.

Ejendommens jordtilliggende udgør 5.5 ha / ca. 10 tdl. og har lang skovgrænse til statsskoven, Freerslev Hegn, hvilket giver gode betingelser for naturoplevelser og jagt. Ejendommen har også en smuk sø med - i h.t. oplysning fra sælger - bl.a. ynglefugle, krebs, frøer, salamandre mv. Jorderne har tidligere været udlagt til græsmark og har været brugt til fårehold. Sælger har i sin ejer tid anlagt læhegn som strækker sig gennem marken med bl.a. kirsebær, spisekastanje, eg, æble mv.

Et helt særligt sted, som sjældent kommer til salg. Her er fuldkommen uforstyrret, meget privat og samtidig ligger stedet i kort afstand til ride center, idræt, specialforretninger, infrastruktur mv. Bussen kan nås i gåafstand, hvorfra man kan komme til skolen, gymnasiet eller Hillerød station. Der er få kilometer til nærmeste indkøb samt god cykelsti hele af vejen til Hillerød Centrum. København kan nås på ca. 35 min.

Sagsfakta

Sagsnummer22227
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Ejerudgift2.912
Boligareal233 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21