Kongebrovej 11 4180 Sorø

Næsten ny villa ved Sorø Sø

En næsten nyopført og særdeles præsentabel villa, som ligger på en af Sorøs bedste adresser: Kongebrovej. Vejen er kendt og elsket i Sorø. Den løber langs Sorø Sø og er en helt unik beliggenhed. Her er man midt i noget af Sjællands smukkeste natur, - og alligevel ligger husene helt centralt i byen, tæt på gode skoler, lige ud til stien der går hele vejen omkring Sorø Sø, og lige ved Flommen og bademulighederne på Skjolden, ro- og kajakklubben, vinterbadning m.v. Det er et ganske vidunderligt område at bo i, og denne ejendom ligger på søsiden af vejen, med et lille hul i hegnet i baghaven til søstien og alle faciliteterne.

Ejendommen er opført i 2019 og fremtræder næsten som ny. En smuk og stilren, hvidpudset ejendom i nutidig moderne arkitektur med sort tag.
Den er stor og velfungerende: 269 m2 lækker og særdeles præsentabel bolig, som er sammenbygget med 50 m2 dobbelt garage.

Arkitektonisk åbner ejendommen sig ind mod haven - hvor store glaspartier inviterer naturen indenfor i stuerne og i køkkenet. Mange af glasdørene kan åbnes eller skydes til side, så huset og de store terrasseområder kommer til at hænge naturligt sammen, så man føler at huset er endnu større i sommerhalvåret.
Planløsningen er virkelig god. Der er et imponerende dejligt, stort centralt opholds- og stuerum i midten af huset, hvor stue, spisestue m.v. hænger sammen - og åbent køkken/alrum, ï forlængelse heraf. Det meste af underetagen føles derfor som et stort leverum med fuld udsigt og adgang til haven. Her kan selv en stor familie være i gang med noget forskelligt - og så er man alligevel sammen og kan høre hvad der foregår.

Rigtig pæn entre, stort lækkert hjemmekontor eller værelse, alt efter hvad en ny familie har lyst til at bruge det til, og et lækkert badeværelse er der også i stueplan.
Materialevalg, gulve m.v. er gennemført og passer særdeles godt til huset: Egetræ og store mørke fliser. Det giver en varm, dejlig stemning i de store lyse rum, og et meget eksklusivt udtryk. Her er iøvrigt god akustik - hvilket også er dejligt..
Køkkenet er lyst og lækkert med alt hvad man forventer af et moderne køkken - og med udgang til en af terrasserne og haven. Et stort rart bryggers/vaskerum findes i mellembygningen, på vej ud til garagen.
Fra 1. salen er der udsigt til Søen, og her finder man en stor stue med udgang til den dejligste terrasse på 1. sal. Endvidere tre store gode værelser og et dejligt badeværelse. Alt er lækkert og gennemført i stil og materialevalg - nutidigt, smagfuldt og lige til at falde for.

Grunden er 1464 m2. Hertil kommer et areal mod naboen man har råderet over ( Naboen mod syd er det lille lokale vandværk - der hverken støjer eller lugter )
Sorø Sø er særdeles smuk og er et herligt aktiv for byen. Her går man tur, sejler kajak, sommer- og vinterbader, eller løber en tur rundt på stien. Fuglelivet er spændende og varieret, og bl.a. er havørnen en jævnlig gæst. Akademiets park og de klassiske bygninger er også med til at give en særlig stemning omkring søen.

Sorø er en dejlig og karakterfuld by midt på Sjælland med rigtig god beliggenhed, også i forhold til infrastruktur ( Motorvej og gode togforbindelser ). Sorø er omgivet af noget af Sjællands smukkeste natur med talrige søer og store skove, og derfor er der en vidunderlig stemning. Byen har en klædelig kulturel selvbevidsthed, er bl.a. kendt for gode skoler, et rart lokalt miljø, mange sportslige muligheder og gode, afvekslende kulturelle tilbud.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22231
TypeVilla
Pris8.395.000
Ejerudgift7.674
Boligareal269 m2
Energimærke: A2015

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21