Langdyssevej 3 4400 Kalundborg

Hest. Jagt. Vidunderlig beliggenhed med lang kystlinje, Kalundborg

En særdeles dejlig landejendom / hesteejendom, som ligger lidt nord for Kalundborg, lige ud til Sejerø Bugten..

Her er ganske vidunderligt i det naturskønne område på Røsnæs: Stille, smukt og stemningsfuldt. Naturen er både blid og storslået på samme tid, og man kan gå eller ride langs vandet eller på sin egen jord og få masser af energi og ro. Ejendommen har 13 hektar jord, som går helt ud til vandet. Her er ridehus, ridebane, græsfolde, strandeng, skov og sø - og ualmindelig smukt.

Stuehuset er opført i år 1890 og er renoveret i 2006 med respekt for det oprindelige udtryk, så huset i dag fungerer helt optimalt og er en moderne bolig. Opvarmes økonomisk med jordvarme.

I stuehuset og tilhørende længer er der 654 m2 bolig med tilhørende stald, sauna, fitness rum, mv. Rammerne er sat for en stor familie eller måske flere generationer sammen.

Huset har dejlige proportioner, Gedigne materialer og gode nutidige valg har gjort at der er tale om en særdeles attraktiv ejendom.
Den centrale del af ejendommen har stort køkken og to åbne stuer. Det er her I mødes og vender dagens oplevelser. Herfra er der udsigt til haven og udgang til terrassen. Gå op ad trappen og her finder I tre store værelser.

I den anden længe er der bibliotek / jagtstue, eller stue med direkte adgang til to ekstra værelser. Ovenpå er der 4 værelser, hvor det ene helst sikkert kan anvendes som master bedroom med god udsigt.

I den vestlige del har der tidligere været stor swimming pool, som kan re-etableres. Der er lagt gulv over og i dag bruges det til gildesal, yogarum, sauna og til hunde. Masser af muligheder for den store familie.

Mod indkørslen er der stalde og flere disponible rum.

Fra boligen kan man kigge ud over markerne og mod vandet. Gå en lille tur op af bakken og her er et shelter med bål plads. Sæt jer ned og kig direkte over vandet mod Sejerø. Her er ualmindelig smukt, en rolig energi og meget stemningsfuldt.

20x60 ridebane og 20x40 ridehus fra 2019 giver optimale muligheder for at udleve drømmen om at arbejde med hesten hjemme i super gode omgivelser.

Der er også lagt op til gode oplevelser med jagt. Vandhuller til et andetræk, remiser til fasaner og skydetårn til en tidlig morgen med udsigt til rådyr mv.

På ejendommen har man mulighed for dejlige naturoplevelser i sin egen verden med skov, sø, mark og strandeng. Her kan batterierne lade op i fine omgivelser.

Ejendommen ligger i fredelige omgivelser med adgang ad en lille privat fællesvej og ligger blot 10 min fra Kalundborg centrum.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22232
TypeLandejendom / Landbrug
Pris10.500.000
Ejerudgift4.490
Boligareal654 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21