Helsingevej 6A 3300 Frederiksværk

NY PRIS

Kompromisløs hesteejendom i Nordsjælland - to separate boliger, ridehus og mulighed for at ride i skov

Bakkefryd en god hesteejendom med to separate boliger, beliggende i smukke omgivelser i Nordsjælland. Her er idyllisk og herligt med Arresødal Skov og som nærmeste nabo.

Ejendommen ligger i Vinderød lidt ude for Frederiksværk og ikke langt fra Tisvilde Hegn og Arresø. Området er særdeles harmonisk med flere velholdte ejendomme, storslået natur og bynær placering, hvilket giver en følelse af bekvemmelighed, og at man samtidig kan være meget privat, hvis man har lyst til det.

Stuehuset består af en nydelig og meget flot istandsat bolig på 281 m2 med flere gode værelser, 2 badeværelser samt kæmpe stue/alrum, stor hall og integreret dobbelt garage mv. En bolig som er lige til at rykke ind i.

Ved siden af stuehuset finder man bolig nr. 2 som er et separat hus på 141 m2. Boligen er god og rummelig, den ene del istandsat fornylig. Her er to badeværelser, nyere køkken samt tekøkken mv. Egen have med udsigt til ejendommens folde.
Bolig nr. 2s planløsning er indrettet så den del af haven som typisk ville høre hertil, vender væk fra stuehuset/bolig nr 1.

For hestene er her også særdeles dejligt, med gode faciliteter såsom store og let kuperede folde, to pæne stalde med i alt 16 bokse, flere med oplukkelige vinduer og frostsikre vandkopper, 20 X 60 meter ridebane med dræn, maskinhus, Stort 20 x 40 ridehus m. lys, spejl og vandning, isoleret og opvarmet sadelrum, rytterstue og ryttertoilet, mødding mv.

Fra ejendommen kan der rides i Arresødal Skov. Et ualmindeligt dejligt og attraktivt sted, for både hest og rytter.

Til ejendommen hører et jordtilliggende på ca. 9.3 hektar jord (i omegnen 17tønder land). Den omkringliggende jord benyttes til hegnede folde - den øvrige del til høst mv.

Ejendommens bygninger flankerer hinanden, og danner en god helhed til området. Fra stalden kan man trække sin hest direkte ud på fold eller i ridehus. Det fungerer særdeles godt, og danner en rar og indbydende atmosfære. Stedet er indrettet, så uanset om man vælger at have pensionærer eller ej. kan man være privat og uforstyrret, da hestedelen og boligerne ligger for sig selv.

En god kompromisløs hesteejendom beliggende i hyggelige og naturskønne omgivelser, og som er lige til at gå til. Her er stille og fredeligt, og alligevel er man kun få km. uden for Frederiksværk, og med kort afstand til Nordkysten, Tisvilde Hegn mv. København kan nås på ca. 50 min. Et vidunderligt sted, hvor både mennesker og dyr trives godt.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22233
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Pris9.450.000
Ejerudgift4.534
Boligareal422 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21