Store Havelsevej 78 3310 Ølsted

NY PRIS

Yderst velfungrende hesteejendom med gode faciliteter, Nordsjælland

God og velfungerende hesteejendom som egner sig ualmindelig godt til det. Her er hegnede folde, en god ridebane, som man har udsigt til fra køkken- og stuevinduet, god stald og løsdrift på flere folde, frostsikre vandkopper, skridtmaskine, sadelrum, værksted m.v. Her er et jordtilliggende på 4.4 hektar jord - svarende til 8 tønder land. Smukt kuperet areal, og fra foldene er der udsigt til Fjord og landskab. Her er også en lille mose, noget remisse mv., et meget privat have/terrasse miljø, og flere hegnede græs folde og ca. 10 bokse.

Stuehuset er oprindelig opført i 1942 og er løbende blevet opdateret. Her er 223 m2 som anvendes til beboelse. Boligarealet er pt. opdelt i to, stue og første 1 sal. med tekøkken på 1 sal. og separat indgang hertil. Boligen er registeret som 1-fam. bolig og kan nemt ændres tilbage igen, blot ved at reetablere et dør hul.
Her er god plads og mange muligheder. Et stort køkken/alrum, som står i åben forbindelse med en god stue, entre, to badeværelser, 5 værelser, repos med plads til kontor m.v.

Ejendommens to længer danner et hyggeligt, lukket gårdsplads/terrasse miljø hvorfra man har kig til ridebanen, stalde mv.

En overskuelig ejendom, som er let at gå til. Her er det hele, og en rigtig herlig stemning. Her er fredeligt og langt til naboerne og alligevel er man kun få km. uden for Ølsted, få hunderede meter fra Store Havelse og ca. 10 min. fra Frederikssund. København kan nås på ca. 40 min. Et herligt sted, hvor både rytter og hest stor trives.


Sagsfakta

Sagsnummer22236
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Pris6.150.000
Ejerudgift5.094
Boligareal223 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21