Troldeskoven 4 3310 Ølsted

Nyhed

Godt fritidshus med potentiale - vestvendt udsigt over Roskilde Fjord, Nordsjælland

Godt fritidshus på den herligste beliggenhed i maleriske omgivelser. Første række og flot vestvendt udsigt til Roskilde Fjord, og med Nordskoven som baggrundskulisse. En skøn fredelig stemning, stor vestvendt terrasse, og vandudsigt både fra terrassen og inde fra husets store gulv/loft vinduesparti. Let kuperet grund på 1812 m2 med masser af solkroge og ældre beplantning. Grunden ligger utrolig fredeligt, hvilket områdets dyreliv og fugleliv nyder godt af.

Den nye ejer må forvente at skulle bruge penge på huset, men stedet er det hele værd. Grunden og beliggenheden er så god, at det også er oplagt at bygge om. Huset, som er muret, er opført i 1977 og har et boligareal på hele 127 m2.
Hjertet af huset er stuen og køkken/alrummet. Hertil kommer et pænt badeværelse med brus og fire gode og reelle værelser. Huset har endvidere et stort og lyst køkken/alrum med udgang til terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udsigt mod vandet. De store vinduespartier og skydedøre sørger for at stuen og terrassen hænger sammen i ét med udsigtsbilledet. Her indbydes til ren afslapning og nydelse på tværs af alle årstider. I haven findes også et lille udhus på 13 m2.

Her er fint badevand, gode muligheder for fangst til lystfiskere og en dejlig golfbane i nærheden. Uanede muligheder for gå- eller løbeture i området. Området er særdeles dejligt oger d stemningen afslappet og naturlig. Det er utrolig let at blive inspireret her.
Stedet ligger nord for Frederikssund i Nordsjælland og ca, 45 min. kørsel fra København.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22240
TypeFritidshus, Fritidsgrund
Pris5.895.000
Ejerudgift2.637
Boligareal127 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21