Klokkerskov 1 4293 Dianalund

Nyhed

3-længet ejendom i fantastisk natur. Dianalund ved Sorø.

Man kører ind til en ejendom, som ligger lidt i sin egen lille verden:
Ejendommen er omgivet af have, dam, træer og marker med skov i baggrunden.
Et sted, hvor man slapper af og nyder tilværelsen, mens man lader batterierne op igen.

Klokkerskov ligger smukt lige nord for Dianalund meget tæt på indkøb, skoler, aktiviteter og offentlig trafik.

Alle 3 længer er i brug og er klassisk og kønt i proportionerne og danner en fin ramme om en hyggelig gårdsplads. Hvidt bindingsværk med sort tag. Her er et boligareal på 223 m2 og derudover er der indrettet ikke registrerede værelser og stue i den sidste længe. Stort disponibelt rum til opbevaring mv. Dette giver mulighed for en to families løsning, ligesom dette tidligere også har været anvendt som erhverv.

I stueplan er flere indgange med entre og bryggers. Stort stue, som hænger sammen med åbent køkken / alrum, som skaber det naturlige samlingspunkt for familien. Herfra er der også udgang til hyggelig terrasse.

Der er endvidere to toilet/bad og værelser. Hyggelig mindre stue med opgang til et repos. Her er i hvert fald plads til familien som kræver meget.

Man har indrettet 1. sal til forældreområde med stort soveværelse, walk-in og stort baderum. Fra alle rum er der en fantastisk udsigt.

Ejendommen hænger godt sammen med fin gårdsplads og ligger på en grund på 2447 m2.

Haven er en skøn sammensætning af træer, frugttræer, græsareal, dam og terrasser. Her kan natur og dyreliv virkeligt opleves på tæt hold. Der er mulighed for at dyrke en del i haven eller i drivhuset, som også kan fungere som en hyggelig udestue. Tillige et mindre skur med plads til opbevaring og/eller brænde.

Ejendommen er bygget i 1877, men er løbende blevet renoveret og står i dag istandsat og danner rammen for en nutidigt, lys bolig for en familie.

Ejendommen er velfungerende og den opvarmes med pillefyr og el-varme.

Vi er tæt på Slagelse og Sorø og kun ½ time fra Holbæk. Dianalund ligger tæt på og er en rar by med skoler, aktiviteter, indkøbsmuligheder og super god infrastruktur trafikalt.

Sagsfakta

Sagsnummer22241
TypeVilla, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris2.800.000
Ejerudgift2.493
Boligareal223 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21