Ørebjergvej 8, Tornemark 4262 Sandved

Moderne lystejendom i meget fredfyldte omgivelser med skov og sø ved Næstved

LAINUMGÅRD er en særdeles dejlig ejendom fyldt med personlighed. Den ligger fuldkommen herligt: Ugeneret, omgivet af smuk og varieret natur.

På rolig vej ved skoven i et særdeles malerisk og idyllisk område ligger denne meget specielle ejendom. Den er ombygget i de bedste materialer i 2013. Her finder man en bolig, som ligger på en grund på 7 HA med egen skov og 4 søer. Det giver mulighed for forskellig former for dyrehold, jagt eller bare tid og plads til at slappe af.

Ejendommen har et boligareal på 158 m2. Centralt i boligen er det åbne køkken med spiseplads og udgang til terrasse med udsigt til mark og skov og fra den stue er der udsigt til haven. Om vinteren vil det være oplagt at tænde op i pejsen, og bare nyde stilhed og fred.

Det store soveværelse ligger i stueplan med stort glasparti, som har udsigt til fantastisk omgivelser. Her er også adgang til stort og moderne badeværelse.

På 1 sal er der stort rum, der kan anvendes til flere formål eller opdeles til 2 værelser. Desuden stort værelse også med dejlig udsigt.

Ejendommen hænger godt sammen og fra bolig er der fra entre adgang til herreværelset, bryggers/fyrrum, garage og værksted, samt ekstra baderum som tilsammen er på yderligere 158 m2 .

Stor lade med palle reoler på 96 m2 skaber rum for depot, bilværksted eller måske indrettet til stald.

Turen rundt i parken og i skoven omkring søerne er helt fantastisk. En storslået natur med gode muligheder for jagt, dyrehold eller en meget anderledes og dejlig naturoplevelse.

Omkring ejendommen er der flere terrasser, så man kan følge solen og bare nyde.

Der er massr af muligheder her for familien, som gerne vil have god plads, men som også sætter pris på kvalitet. Ejendommen opvarmes økonomisk af jordvarme.

Et fuldkommen skønt sted, som ligger i udkanten af Sandved ved Fuglebjerg, og ligger i nærhed af skoler, indkøb og forskellige kulturelle tilbud og gode forbindelser til bl.a. Næstved.


Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22242
TypeLandejendom / Landbrug
Pris4.600.000
Ejerudgift2.011
Boligareal158 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21