Haldsvej 4C 3360 Liseleje

Nyhed

Suveræn udsigt og direkte adgang til dejlig sandstrand - Liseleje Nordsjælland

En særlig beliggenhed, som man kan gå og vente på i flere år.
Denne ejendom har det de fleste leder efter: Direkte adgang til den dejligste sandstrand, vidunderlig og helt ugenert beliggenhed direkte til vandet med storslået havudsigt samt et godt boligareal.

Her er fuldkommen særligt. Her er bl.a. de smukkeste solnedgange over havet, udsigt i hele husets længde. Et velfungerende træhus med dejlige proportioner og vandudsigt i de fleste rum, højt til loftet, m.v. Endvidere to udhuse og en god garage.

Stedet ligger højt, så udsigten er imponerende og man kan se meget langt. Det er Hesseløbugt/Kattegat og Hesselø man kikker ud mod.

Huset er opført i 1977 og har et boligareal på 140 m2. Stedet har gennemgået en større opdatering i 2019/2020, og er indrettet med en stor skøn stue, hvor lyset og udsigten kommer ind fra flere sider. Her er herligt, uanset hvor man kigger hen. Stuen ligger i åben forbindelse til stort og moderne køkken/alrum hvorfra udsigten også kan nydes. Endvidere to meget store værelser (mulighed for flere), stort badeværelse, entre m.v. Huset har masser af personlighed og har været i familiens eje siden det blev opført, og er blandt de få ejendomme som stort set aldrig kommer til salg – nu har du muligheden!

Området byder på herligt badevand, gode muligheder for fangst til lystfiskere, dejlig golfbane i nærheden. Uanede muligheder for gå/løbe eller cykelture i Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn. Området er særdeles eksklusivt, stemningen afslappet og naturlig. Stedet kan nås på ca. 50 min. fra København.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22247
TypeFritidshus, Villa, Fritidsgrund
Pris15.800.000
Ejerudgift5.314
Boligareal140 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21